Януковська влада фальсифікує історичну правду, аби розв’язати громадянський конфлікт? (фото, відео)

Історію перебріхувати люблять. Особливо у теперішній Україні. Але роблять це не українці, а ті, хто бажає бачити цю державу колонією Росії. Прикрість лише полягає в тому, що ці особи дорвалися до влади, а тепер, використовуючи державні кошти, що сплачуються платниками податків (тобто українцями) фальсифікують історію, тим самим кидаючи виклик національно свідомим українцям і роблячи спробу протиставити їх тим мешканцям України, які вірять в російську ідилію путінізму.
 
 
Ще не пройшло і сто днів ПРдонівської влади, а в Україні вже сталося декілька фактів політичних репресій проти українських патріотів. Першим ганебним явищем стало затримання Миколи Коханівського, другим – відкриття в Українському домі виставки документів «Волинська різанина: польські і єврейські жертви ОУН і УПА».
 
 
Те, що на виставці представлено багато фотоматеріалів 1941 року, а не 1943-45 років, експерти відмітили одразу. Більше того, ці фото дійсно підтверджують розстріли, але ті, що проводило НКВД, тобто комуністи (які зараз разом з ПРдонами зробили коаліцію і які теж, як і ПРдони, є прихвоснями Москви). А отже, ПРдонівський депутат Колєсніченко, влаштовуючи прес-конференцію, свідомо йшов на те, аби оббрехати ОУН і УПА і в такий спосіб донести до суспільства неправдиву інформацію. І тому на вимогу присутніх на виставці людей надати документальні докази цих фактів, організатори (в особі пана Колєсніченка) пропонували покласти під кожним банером антидокази, які б спростовували представлені на виставці банери-«документи».
 
 
Зразу зазначимо, що на «виставці документів» ніяких документів представлено не було. По стінах були розвішані лише банери, які ілюстрували так звані «злочини» українців проти польського та єврейського народів у 1943-45 роках. Отже у присутніх поставали цілком зрозумілі питання: чому сьогодні намагаються розіграти стару польську чи стару єврейську карту в Україні? Хто за цим стоїть і яка справжня мета головних диригентів цього заходу?
 
Проте реального слова представникам націоналістичних партій ніхто не надавав. Більше того, Колєсніченко вів себе агресивно і повсякчас перебивав Героя України Левка Лукяненка (який для України зробив набагато більше, ніж цей ПРдонівський депутат).
 
 
Взагалі восьмого квітня в Українському Домі, серці столиці України, сталося ганебне явище, яке мало за мету в черговий раз сфальсифікувати історію взаємостосунків між українцями й поляками, українцями й національними меншинами завдяки фальшивих документів, що були представлені на експозиції виставки.
 
Тож не дивно, що відкриттю виставки передувала спільна акція протесту, яку провели біля Українського Дому представники КМ Меморіал ім. Василя Стуса, Всеукраїнського об‘єднання ветеранів (ВОВ), Спілки офіцерів України, Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, Молодіжного націоналістичног конгресу, УНП, УНА-УНСО, КУН, ВГО «Люстрація», Української партії, Центру Національного Відродження ім. Степана Бандери.
 
Але організатори виставки-провокації без вагань нацькували міліцію (яка теж фінансується за рахунок українців) на людей, які виступили проти фальсифікації історії. Міліція поводила себе ганебно, а один з представників цієї структури навіть наголосив, що не знає в Україні такого будинку, як Українській Дім (що є особливим цинізмом, оскільки ця споруд, яку він охороняв, знаходилась у нього спиною).
 
Згодом міліція, аргументуючи тим, що мітингувальники зайшли на виставку в Український Дім і почали знищувати експонати, розпочали затримання людей. Серед затриманих голова ГО «Люстрація» Олег Осуховський, преставники українських партій та журналісти, зокрема - коментатор «Поверхность Спорт ТВ» Ігор Мірошниченко. Під час акції постраждала і знімальна група Нового каналу. На відео видно, як поводились організатори виставки, коли Ігор Мірошніченко попросив надати слово Герою України, народному депутату кількох скликань Левку Лук'яненку. Такого цинізму в Україні вже не спостерігалось давно.
 
 
З усього видно, що януковська влада взяла собі за мету скомпрометувати українських героїв і разом з цим - діяльність ОУН та УПА, а потому насадити в українському суспільстві російськомовність, перетворивши українців на безмовних рабів.
 
Відеорепортажі
 
 
 
 
 
 
 


Коментарі

  +0 #1 читатель 8 апр. 2010 г., 19:17:31
Только, что слушал Стрижака, который сказал, что коалицию создают фракции , имеющие не менее 226 депутатов.А вне фракционные депутаты могут вливаться в созданную коалицию. Получается, что коалиции нет.
  +0 #2 українець 1 июн. 2010 г., 11:12:04
Жлоб невихований Колісниченко! Що ти значиш проти Левка Лук"яненка?!
  +0 #3 Украиночка 1 июн. 2010 г., 11:52:42
А що ще можна було чекати від таких "профффесіоналів"? Це виродки без роду і племені. Такі собі "совєцкіє воспітанніки"! Хами і жлобня, запроданці,обрусівша безлика сіра маса , які не поважають, не знають і не хотять знати ні історію країни, в якій живуть.
  +0 #4 Украинец 3 июн. 2010 г., 11:24:35
Пан неизвестность! Сейчас возвращяется историческая справедливость, после того как ее с 2005г. перекрутили прихвостни фашизма. 1.Поляки уже заявляли официально о преступной деятельности ОУН и УПА по отношению к полякам. 2.Свое мнение вы (ОУН и УПА) уже высказывали и высказываете, у нас демократия. 3.Научитесь себя вести в обществе, чтобы вас не зыдерживала милиция за хулиганское поведение. 4.С чего вы взяли что вы герои. Вы себя просто сами называете героями, украинцы вас не признают, давно нужно было понять. Вы себя скомпрометировали еще в Великой Отечественной войне. На вас просто не нужно обращать внимание!
  +0 #5 Геннадий 6 июн. 2010 г., 14:37:51
Цитата: "...в Україні вже сталося декілька фактів політичних репресій проти українських патріотів". Смените тему о патриотах. Покажите хотябы одного патриота, сделавшего своими руками и головой. что-то конкретное , материальное для Украины или отдельного украинца. Раскройте глаза под националистической оболочкой очень часто обыкновенные уголовники или бодтуны, провокаторы, которые за это получают гранты.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.