​Стівен Гокінґ попередив, що людству необхідно покинути Землю в найближчі 100 років

Відомий англійський фізик-теоретик Стівен Гокінґ вважає, що людство повинно навчитися жити за межами Землі, щоб уникнути вимирання. За його словами, люди повинні колонізувати іншу планету протягом найближчих 100 років, інакше вони зіткнуться із загрозою зникнення, повідомляє «Голос Америки».


Як передає CNBC, свої нові прогнози-попередження видатний учений представить у документальному фільмі «Стівен Гокінґ: Експедиція «Нова Земля», який вийде протягом найближчих місяців.

Це далеко не перші «апокаліптичні» прогнози відомого фізика. На початку 2016 року Гокіґ прогнозував, що людство може зникнути через тисячу років, але зараз, за його словами, ситуація змінилась, тому людям варто поквапитися.

«Зі зміною клімату, астероїдними ударами, епідемією та зростанням чисельності населення наша власна планета стає дедалі нестабільнішою», - вважає Гокінґ.

Крім перерахованих вище потенційних небезпек для людини, учений у різний час згадував можливість ядерної війни, добровільне або примусове підпорядкування всіх людей штучному інтелекту, невдалий експеримент зі створення чорної діри або навіть візит інопланетян, які вирішать перетворити Землю в свою колонію.

«Хоча ймовірність катастрофи на планеті Земля в нинішньому році може бути досить низькою, вона стає майже стовідсотковою в найближчі тисячу, 10 тисяч років. До того часу ми повинні переселитися на інші зірки, тому катастрофа на Землі не буде означати кінець людської раси», – заявив ще на початку 2016 року фізик Стівен Гокінґ.

Стівен Гокінґ. Фото AP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.