​Іванка Трамп використовувала особистий аккаунт для державних справ

Іванка Трамп, дочка президента і високопоставлений радник Білого дому, у минулому році відправила сотні листів, що стосуються державних справ, з особистої адреси електронної пошти. Про це повідомила газета Washington Post, передає «Голос Америки».


Листи були адресовані співробітникам Білого дому, членам кабінету і помічникам Іванки Трамп, причому багато хто з них порушували правила поводження з документами публічного характеру, йдеться в статті.

Президент Дональд Трамп безжально критикував свого опонента на виборах 2016 року Хілларі Клінтон за те, що, будучи держсекретарем, вона використовувала особистий сервер електронної пошти. Трамп називав її «ганебною Хілларі» і говорив, що її потрібно посадити у в'язницю.

Білий дім поки не відповів на питання, що стосуються цих листів, але представник адвоката Іванки Трамп Аббе Лоуелла не став оскаржувати публікацію в Washington Post.

«У перехідний період, коли вона ставала частиною уряду, [Іванка] Трамп іноді використовувала особистий аккаунт, причому майже завжди йшлося про організаційні питання та календарні плануванню, що стосується її сім'ї», - повідомив представник адвоката Пітер Міріджаніан.

Іванка Трамп. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.