Карпунцов: Рішення суду про позбавлення двох депутатів мандатів можна розцінювати як рейдерство у парламенті

v karpuntsov

 
На сьогодні немає правових механізмів для виконання рішення Вищого Адміністративно Суду України щодо позбавлення депутатських мандатів Павла Балоги та Олександра Домбровського. Про це журналістам заявив народний депутат від фракції "УДАР" Валерій Карпунцов.


"Процедури реалізації цього рішення немає. Незрозуміло й хто повинен його виконувати. Тому це рішення суду не можна виконати. І Домбровський, і Балога залишаються депутатами", - сказав Карпунцов.

Він наголосив, що законодавство чітко визначає умови, за яких депутат може бути позбавлений мандата, і даний випадок під них не підпадає.

За словами Валерія Карпунцова, подібне рішення суду можна розцінювати як рейдерство у парламенті. "Це взагалі складно назвати рішенням суду", - сказав він.

Карпунцов нагадав, що "УДАР" буде добиватися звільнення тих суддів, які ухвалили таке рішення, повідомляє прес-служба політичної партії «УДАР Віталія Кличка».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.