Лікарі клініки Charité наполягають на проведенні операції Юлії Тимошенко

operatsiya timoshenko

 
Дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко заявляє про необхідність проведення операції Юлії Тимошенко у зв’язку з погіршенням стану її здоров'я. Про це повідомляється на персональному сайті Юлії Тимошенко, повідомляють «Конфлікти і закони».


"В результаті клінічних обстежень, які провели лікарі берлінської клініки Charité, вони встановили, що, у зв'язку з погіршенням стану здоров'я мами, ускладненнями, рецидивами, болями в спині, вони рекомендують операцію – таке хірургічне втручання, яке б попередило виникнення рецидивів в майбутньому", - сказала Євгенія Тимошенко.

Дочка Юлії Тимошенко наголосила, що лікарі берлінської клініки Charité рекомендують провести операцію якомога скоріше. "Якщо така операція не буде проведена, то вони вважають, що неможливо буде передбачити подальший розвиток її стану, який вже зараз є критичним – вона не може пересуватися навіть з ходунками. Вони не виключають навіть інвалідізацію, якщо така операція не буде проведена", - зазначила вона.

За її словами, родина впевнена, що українські лікарі роблять усе можливе, але все ж таки знаходяться під дуже сильним тиском. "Ми не сумніваємося в їхньому професіоналізмі, як родина, але у нас вже був досвід, завдяки якому стало зрозуміло, що в Україні лікарі знаходяться під дуже сильним тиском", - пояснила Євгенія Тимошенко.

Дочка екс-прем'єра нагадала про висновки вітчизняних лікарів щодо стану здоров'я Юлії Тимошенко. "Вони спочатку говорили, що мама здорова, що вона може брати участь в слідчих діях, хоча в той час вона не ходила. Лише потім українські лікарі змушені були визнати серйозність її захворювання", - додала вона.

Євгенія Тимошенко підкреслила, що в такій ситуації родина може погодитися на проведення операції німецькими лікарями. "Кожен громадянин України має право обирати незалежного лікаря, тому ми вимагаємо, аби влада дозволила проведення операції, яку б виконали лікарі берлінської клініки Charité. Така операція має бути проведена там, де будуть створені відповідні умови. Ми вимагаємо лише, аби операція була проведена німецькими лікарями", - наголосила дочка Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, про різке погіршення стану здоров'я Юлії Тимошенко стало відомо 14 червня, коли тюремники не допустили до неї захисника Миколу Титаренка. Захист екс-прем'єр-міністра звернувся до лікарів берлінської клініки Charité з проханням знайти у своєму графіку час для термінової поїздки у Харків для проведення позачергового обстеження Юлії Тимошенко та з'ясування причин різкого погіршення стану здоров‘я Юлії Тимошенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.