У Євгенії Тимошенко влада відбирає ресторан

e timoshenko29

 
Влада через суд відбирає ресторан «Варенична» у Дніпропетровську, який належить доньці екс-прем′єра Юлії Тимошенко Євгенії. Про це сьогодні на прес-конференції розповів керівник Центрального штабу партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, повідомляють «Конфлікти і закони», посилаючись на прес-службу «Батьківщини».


За його словами, 24 жовтня цього року Апеляційний суд Дніпропетровської області ухвалив рішення про конфіскацію ресторану, який належить доньці ув′язненого лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Як повідомив Турчинов, зараз влада почала займатись дочкою екс-прем′єра Юлії Тимошенко. Женя ніколи не приховувала, що у неї є «Варенична» у Дніпропетровську, приміщення якої вони придбали у 2000 році. Влада вважає, що треба знищувати будь-яку можливість для існування родини лідера опозиції і у 2012 році вони звернулись до суду, щоб конфіскувати це приміщення. Суд першої інстанції не знайшов будь-яких причин для конфіскації приміщення, але українська влада не зупиняється ні перед чим, щоб знищити своїх опонентів, і повторно змусила суд розглянути це питання, і той самий склад суду задовольнив це рішення.

Він зазначив, що це дуже цинічно – з'ясовувати стосунки з політичними опонентами через дітей.

«У Євгенії немає фінансових потужностей. Вона не торгує газом чи вугіллям і, мабуть, для оточення Януковича дуже важлива ця «Варенична», яка посилить їх бізнес-імперію», - сказав Турчинов.



Коментарі

  +0 #1 Тамара 29 окт. 2013 г., 15:37:38
Должно быть так,как пришло,так и ушло !!! Воры должны быть наказаны,тем боллее они сами хотели этого!!!
  -1 #2 Константин 29 окт. 2013 г., 15:46:23
Верить всей этой опозиционной бригаде, тем более Турчинову, - нельзя. Любит морализировать и выжимать слезы, А, как известно, к этому предрасположены именно те, кто о чести и совести понятия не имеют. Слышать рассуждения о морали из уст фарисея и верить всему этому словоблудию - по меньшей мере наивно. Власти надо объяснить, почему она это сделала. Наверняка все замешано на финансовых аферах, как и у мамаши, что никакого отношения к политике не имеет.
  +2 #3 аллах - это жопа 29 окт. 2013 г., 21:11:35
ну все в норме . потом придут другие бандиты и мы будем читать как они ставят раком все что имеет отношение к даунбасу и паханам .

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.