До УНІАН завітали санітарні ревізори, які виявили численні порушення

unian sanvuzol

 
Державна санітарно-епідеміологічна служба України перевірила відділ телевізійного моніторингу ТОВ УНІАН за адресою вул. Магнітогорська, 1 за зверненням Незалежної медіа-профспілки України. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ).


Знайдено такі порушення:

- офісіні приміщення не обладнані припливно-витяжною системою вентиляції,

- в приміщеннях відсутні шафи для зберігання документів, магнітних дисків, стелажі, тумби,

- не обладнане побутове приміщення для відпочинку та прийому їжі,

- не надані дані про проходження медичних оглядів працівників згідно Наказу МОЗ України №246 від 21.05.2007 р.,

- місця загального користування знаходяться у незадовільному санітарному стані, не прибрані коридори, сходові клітини, туалети, не дотримується дезінфекційний режим,

- на території спостерігаються безпритульні собаки.

Деснянський міжрайонний відділ лабораторних досліджень ДУ «Київський МЛУДСЕУ» провів лабораторні та інструментальні дослідження освітленості, мікроклімату на робочих місцях та відібрав проби води з міського водопроводу (приміщення туалету загального користування).

По виявлених порушеннях буде направлено припис на адресу керівництва.

Відділ телевізійного моніторингу ТОВ УНІАН розташовано на орендованих площах ВАТ «Київхімволокно» на 3 поверсі 3-поверхової будівлі. Відділ займає 3 офісні кімнати, на час перевірки працює 2 працівники.

Раніше Державна інспекція з питань праці також провела перевірку та виявила порушення у ТОВ УНІАН. Також триває судова справа за позовом незаконно переміщених на фіктивні посади редакторів УНІАН до адміністрації агентства.

Конфлікт на ТОВ УНІАН триває з жовтня 2012 року, коли журналісти агентства — члени профспілки виступили з протестами щодо цензури та фальшування новин. З того часу адміністрація ТОВ УНІАН всіляко переслідує журналістів, які відстоюють професійні стандарти.

28 серпня 2013 року п’ятьом журналістам ТОВ УНІАН було заблоковано доступ до їхніх робочих місць. Їм повідомили, що вони працюватимуть у нещодавно створеному відділі моніторингу телевізійних новин за адресою Магнітогорська, 1 (приміщення ВАТ «Київхімволокно»). НМПУ вважає, що це рішення керівництва УНІАН брутально порушує трудові права журналістів і завдає шкоди репутації агентства.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.