На Харківщині СБУ попередила незаконне вивезення запчастин до танків «Т-72»

zp1

 
Служба безпеки України в Харківській області попередила факт незаконного вивезення з України товарів, що підлягають державному експортному контролю, посадовими особами одного з комерційних підприємств Харкова на замовлення партнерів з країни близького зарубіжжя.


Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передають «Конфлікти і закони».

Без відповідного дозволу Державної служби експортного контролю України підприємці намагалися вивезти з України запасні частини до танків «Т-72». Керівники харківської фірми для вивезення агрегатів за кордон задекларували їх як запасні частини до сільськогосподарської техніки.

14 травня ц.р. співробітники СБУ задокументували спробу оформлення військового вантажу за підробленими документами, а також вилучили 3 двигуни до танку «Т-72» у розібраному стані й інші вузли та агрегати до вказаного виду бронетехніки.

Слідчим відділом Управління СБУ в Харківській області за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, які підлягають державному експортному контролю) Кримінального кодексу України. За вчинення вказаного злочину Кримінальний кодекс України передбачає серед інших видів покарання позбавлення волі на строк до 3-х років.

zp2

zp3

zp4



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.