Коментар Служби безпеки України щодо подій 2 листопада 2014 р. на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей та злочинів проти громадськості

sbu vibori

 
Сьогоднішні події в терористичних ДНР і ЛНР є актом насильства над українськими громадянами і не мають нічого спільного з виборами.

Служба безпеки та Міністерство внутрішніх справ України кваліфікують все, що відбувається сьогодні на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, як масштабний злочин проти українських громадян, і документують масові факти терору, залякування, шантажу, підкупу, примусових робіт та викрадення людей.

В рамках відкритого сьогодні вранці кримінального провадження СБУ та МВС документують десятки злочинів, які полягають в обстрілах мирних жителів, що не припиняються, диверсіях (м.Маріуполь), цинічного тиску зброєю і артилерією на громадян (м.Сніжне), підкупу і шантажу (м.Донецьк).

Відбувається цинічне примушування та заманювання громадян до «людоловом», а інакше не назвеш місця для псевдо-голосування. Тут людям за безцінь пропонують продукти харчування, овочі і фрукти, завезені Російською Федерацією з т.зв. гуманітарним конвоєм, є організованим злочинцями цинічним фарсом для того, щоб зібрати базу даних про людей і відсортувати їх за злочинними потребами ДНР і ЛНР.

Громадяни призовного віку, наприклад, бачаться бойовиками і їхніми московськими господарями як гарматне м'ясо для боротьби проти України і як поповнення складу Збройних Сил Російської Федерації. Про це свідчать повістки про призов, які пропонуються Вашій увазі.

povestka

Старших громадян, яких залякали і примусили прийти під дулами автоматів, підкуповують одноразовою передачею їм дешевих продуктів, комуністичною музикою і гаслами, які лунають з динаміків «людоловом».

Здорових чоловіків середнього віку буде використано на примусових роботах - рити траншеї і будувати укріплення.

І все це відбувається під прикриттям іноземних псевдо-спостерігачів, які уже, або будуть оголошені персонами non grata на території України. Їхню діяльність ми трактуємо як злочинну підтримку бойовиків-терористів. Вони стали спільниками бандитів.

Служба безпеки України ще раз закликає українських громадян утриматися від участі в цьому шабаші і не зробити помилкового кроку, який перекреслить ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей.



Коментарі

  +0 #1 ого 3 нояб. 2014 г., 10:55:44
Цікаво звучать останні слова цього месседжу - тобто терористи залякують а СБУ попереджає. А де ви були півроку рік тому коли все це організовувалось, чи може СБУ провело повну зміну своїх кадрів. Це навіть не смішно. Де ви були коли Державний кордон перетворили в Бродвей і гуляти там могли хто завгодно і з чим завгодно. Де наші літаки, гелікоптери, і таке інше...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.