​У поліції відхрещуються від демонтажу наметового містечка і викрадення речей активістів

У Печерському відділенні поліції відхрещуються від демонтування наметового містечка біля Верховної Ради та заявляють, що не мають відношення до вивезених наметів та речей активістів. Про це повідомив адвокат Павло Богомазов, інформує прес-служба партії «РУХ НВОИХ СИЛ Михайла Саакашвілі».


Павло Богомазов подав адвокатський запит до Печерського відділення поліції щодо інформації про місце перебування речей, які 3 березня насильницьким шляхом забрали у активістів та відвезли у невідомому напрямку.

«У відділенні мені сьогодні сказали, що вони нічого не забирали, сказали, звертайся до комунальників, до печерської адміністрації і т. д. Нас вважають за бидло. Вони прикриваються папірцями, якимись придуманими або мертвими нормами права, викрадають людей, на чорне кажуть біле і кажуть, що нікого не викрадали. Підроблюють підписи, ми приходимо в поліцію і вони кажуть, що не вбачають складу злочину. Поліція каже, що ніхто наметове містечко не демонтував, а хто це зробив, вони не знають», - розповів Богомазов.

«На жаль, такими діями державні органи, порушуючи права людей, навпаки підігрівають їх до фізичних способів впливу на державні ограни та посадовців. Не вішаймо носа, гуртуймося та разом борімося з ними. Тому що тільки так можна добитись елементарної справедливості», - закликав Богомазов.

Нагадаємо, юристи РУХУ НОВИХ СИЛ допомогли постраждалим під час розгону наметового містечка подати до поліції заяву щодо їх незаконного затримання, тримання у відділку поліції, нанесення тілесних ушкоджень, викрадення майна. Крім того, юристи подали заяву до Печерського управління поліції з вимогою надати інформацію та відповідні копії документів, на підставі яких працівниками національної поліції було здійснено демонтаж наметів та іншого рухомого майна біля Верховної Ради; надати копію протоколу вилученого майна та інформацію про місце перебування та процесуальний статус наступних речей.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.