​У Дніпрі чоловік, захищаючи свою дівчину, прострелив сідницю грабіжнику його ж зброєю

У Дніпрі двоє зловмисників, погрожуючи вогнепальною зброєю з глушником, намагались пограбувати пункт обміну валют на вулиці Вокзальній. Грабіжники вдерлися до приміщення, зв'язали одну з працівниць обмінника та почали крутити другу співробітницю, одночасно складаючи валюту в сумку.


Жінки під час грабежу кричали, і їхні крики почули у косметологічному кабінеті, що розташований в одній будівлі з обмінником.

Одна з працівниць косметології подзвонила не тільки до поліції, а й своєму хлопцеві, який пив каву неподалік. Той прибіг на виклик коханої і поспішив до обмінника.

Грабіжник наставив на чоловіка зброю і кричав «Я тебе вб'ю!», проте це не злякало сміливця. Він вихопив зброю з рук зловмисника, одному з нападників вистрілив у сідницю, а другого – вдарив пістолетом по голові.

Поки тривала імпровізована спецоперація, одна співробітниця салону разом з клієнткою, яка була майже без одягу, вистрибнули з вікна, аби убезпечити себе.

На момент приїзду поліції грабіжники були вже знешкоджені. Обом їм знадобилась госпіталізація. Враховуючи характер травми, пораненого довелось класти на медичні ноші долілиць, проте життю обох нічого не загрожує.

Затримані виявились братами з міста Кам'янське на Дніпропетровщині.

Чоловік, який знешкодив грабіжників, каже, що не має жодної спеціальної військової чи спортивної підготовки, а здолати крадіїв йому допомогло кохання до своєї дівчини.

Джерело: zbroya.info

Фото zbroya.info



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.