​Відому українську компанію «Адамант» помилково чи навмисно внесено в перелік провайдерів-піратів

01 червня 2018 року на сайті mediananny.com в розділі «Новини» опублікована стаття, в якій викладено перелік (список) провайдерів-піратів, що надають ТВ-послуги. Серед 49 компаній даного списку, з незрозумілих на причин, фігурує компанія «Адамант», що викликало справедливе обурення власників та колективу в цілому групи компаній «Адамант», оскільки дана інформація є негативною, недостовірною та такою, що не відповідає дійсності і шкодить діловій репутації Адаманту.


Слід зазначити, що торгова марка «Адамант» відома на телекомунікаційному ринку з початку Незалежності України – вже понад 26 років. На даний час «Адамант» це – бренд, який пізнавальний не тільки в України, а й за її межами.

Відповідально заявляємо, що жодна з компаній групи не надавала ТВ-послуги своїм абонентам.

Тому включення компанії «Адамант» до списку провайдерів-піратів, які незаконно надають ТВ-послуги, це – або незрозуміла помилка, або підступне та недолуге маніпулювання інформацією, що завдає значної шкоди іміджу загальновідомій торговій марці!

ВИМАГАЄМО:

негайно виключити з опублікованого списку компанію «Адамант» та надати офіційне спростування недостовірної інформації щодо ТОВ «Адамант», що викладена на сайті mediananny.com, і публічно принести вибачення за її неправдивість на офіційних сторінках замовників цього ресурсу.

У противному випадку, задля захисту своєї ділової репутації, ТОВ «Адамант» використає всі наявні правові можливості

Засновник ГК АДАМАНТ Іван Пєтухов

Колектив ГК АДАМАНТ

Фото work.rtf.kpi.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.