Вищий спецсуд оголосив не рішення суду, а пряму вказівку Януковича

vlas spetssud

 
Сьогодні в Україні закінчилося формування тоталітарного режиму Віктора Януковича. Про це після ухвали Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ у так званій «газовій справі» щодо Юлії Тимошенко заявив захисник Сергій Власенко, повідомляє byut.com.ua.


«Сьогодні громадянин Янукович повністю продемонстрував, що йому наплювати в цій країні абсолютно на все: йому наплювати на права людини, йому наплювати на закон», - сказав захисник.

«Ми переконані, що сьогодні оголошувалося не рішення цього суду – це оголошувалося рішення Віктора Януковича – тримати Юлію Тимошенко, свого основного політичного опонента, в тюрмі скільки це буде можливо, без будь-яких доказів, без будь-яких пояснень, без будь-якого сенсу, взагалі без будь-чого», - наголосив він.

Сергій Власенко також зазначив, що колегія суддів Вищого спецсуду, «виконуючи вказівку Януковича, назвали те, що відбувалося в Печерському суді, ідеальним правосуддям».

«Такого ідеального правосуддя для України хоче Янукович», - обурився захисник.

Власенко наголосив, що «те, що відбувалося у цьому суді, було пов’язано з тим, що вчора Європейський суд з прав людини не міг розглянути порушення ст.6 Європейської конвенції з прав людини».

«Однак буквально до кінця тижня нами буде закінчено доповідь до скарги і передано до Європейського суду з прав людини саме в частині відсутності справедливого правосуддя щодо Юлії Тимошенко в українських судах», - повідомив Сергій Власенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

На линии фронта произошло 131 боевое столкновение, очень высокая боевая интенсивность, враг напирает на Бахмутском и Авдеевском направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.