Під судом у Броварах переодягнені міліціонери спровокували напад на мітингуючих

img 7255

 

Під судом в Броварах міліція організувала провокацію й напад на громадян,що прийшли підтримати Віталія Запорожця.


Як стало щойно відомо (10:55), під суд в Броварах звезено переодягнутих в цивільне міліціонерів. Вони хамлять, матюкаються та намагаються накинутись на тих, хто прийшов підтримати Віталія Запорожця. Міліція не перешкоджає хамству.

Коли міліціонери в цивільному вивісили кілька банерів з образливими написами щодо Віталія Запорожця, Микола Коханівський зірвав кілька з них. У той самий момент міліція, яка ніяк не реагувала на хуліганство провокаторів, затримала Миколу Коханівського. Його місце перебування наразі не відоме.

12:30 - Микола Коханівський вже перебуває в статусі обвинуваченого по ст. 173 адмін кодексу (дрібне хуліганство). За цією статтею йому загрожує штраф, виправні роботи або арешт до 15 діб. Час суду покищо не відомий.

Показово, що мітингуючі проти Запорожця самі почали конфлікт, в якому активну участь приймали представники міліції, ніхто з них не затриманий.

Ще з само ранку зал судового засідання був набитий міліціонерами в цивільному. І під приводом, що зал перевонений, туди нікого не пускали.

Увесь цей фарс чітко організований і керується безпосередньо міліцією, повідомляє chorkom.info.



Коментарі

  +0 #1 Кара 25 июн. 2012 г., 11:02:23
Отак і заробили міліціянти собі по 3 грн і нащадкам прокляття до третього коліна. А Бог святий і врозумляє боляче!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.