Подробиці ДТП на Великій кільцевій дорозі, де було травмовано четверо людей

kil2

 
Сьогодні, на початку 10-ї години ранку, неподалік Жулянського шляхопроводу на Великій кільцевій дорозі трапилось ДТП з важкими наслідками. Про це повідомляє прес-служба УДАІ Києва, передають «Конфлікти і закони».


Попередньо встановлено, що водій фургона, завантаженого молочними продуктами, прямував у напрямку «Борщагівки». Біля однієї з пересувних кав’ярень він зупинився. Водій навіть не встиг зробити замовлення, як фургон різко пішов вперед і ледь не розчавив водія разом з торгівельною точкою.

З’ясувалось, що позашляховик, що рухався від Одеської площі на повному ходу, врізався у припарковану вантажівку. Внаслідок наїзду водій та троє пасажирів джипа опинились у лікарні. Найбільш важкі травми у водія та пасажира, що був поруч з ним. Причиною цьому не лише велика швидкість, а й те, що обидва не користувались пасками безпеки.

Залишається поки нез’ясованим, чому водій позашляховика не помітив такої великої перешкоди і скоїв на неї наїзд. Це питання буде з’ясовуватись після того,як він одужає і зможе давати пояснення.


kil1

kil3

kil4

kil5

kil6

kil7

kil8



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.