Олег Тягнибок: «Останні призначення Януковича ймовірно є прихованою частиною Харківських угод»

Фото wek.com.ua«Призначення екс-громадян Росії Дмитра Саламатіна та Ігоря Калініна очільниками Міністерства оборони та СБУ свідчать: Янукович формує своє оточення з найманців, котрі виконають будь-які накази в разі загострення соціальних протестів, що можуть розпочатися вже навесні» – заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час зустрічі з українцями Донецька 10 лютого 2012 року.

Також лідер «Свободи» зазначив: «Сьогодні за оборону та безпеку країни призначені відповідати особи, яких ніщо не пов’язує з Україною, її історією, минулим. Отож, можна передбачити, що їх не особливо цікавитиме і безпека, обороноздатність та майбутнє України.

Не може не викликати подив швидкість кар’єрного росту цих чиновників – Дмитра Саламатіна, який наприкінці 90-х приїхав до України, щоби представляти інтереси російських фінансово-промислових груп та з цією метою отримав громадянство України, та Ігоря Калініна, уродженця Митищінського району Московської області, котрий тепер очолив СБУ.

Допуск до найвищих державних таємниць осіб, які ще донедавна були громадянами Російської Федерації – держави, що постійно веде проти України економічні, енергетичні, інформаційні, політичні та дипломатичні війни – також, ймовірно, свідчить про продовження реалізації таємної частини так званих Харківських угод. Очевидною, є здача силових структур та армії під контроль Росії. Наступним кроком буде здача стратегічних галузей промисловості, природних монополій та повна інкорпорація України в лоно РФ в обмін на особисту недоторканність Януковича та його «сім’ї».

Ще одним красномовним фактом останніх призначень є те, що прірва між режимом і українським народом досягла критичної межі. Сьогодні українці, навіть тут, на Донеччині, не довіряють режимові Януковича. Як свідчать останні призначення, своєю чергою, і режим не довіряє українцям. Така влада може триматися лише на репресіях і зовнішній підтримці. А як відомо, на багнетах владу довго втримати не вдавалося нікому. Отож, режимові вже зовсім скоро доведеться відповідати за свої дії, і не за нібито «перевищення службових повноважень», а за державну зраду», повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.