Мер Львова «по-християнськи, коректно та етично» погрожує підприємцям кримінальними справами

sadoviy

 
Як не дивно, але демократичний підхід у вирішенні питання щодо забезпечення підприємців з пл. Липневої робочими місцями у Львові не спрацював. Міська влада вирішила внести свою диктаторську лепту у процес відстоювання підприємцями своїх інтересів та звернулась до правоохоронних органів з проханням порушити кримінальні справи проти винуватців сміттєвого колапсу.

До слова, поки відбувалось блокування дороги, сміття з центральної частини Львова вивозили в с. Давидів, за що теж необхідно було б відкрити кримінальну справу. Але ж тут мерія чомусь мовчить.

Як повідомив «Конфліктам і законам» голова ВК «НАСТУП» Р. СЕКЕЛА: «Якщо б мерія міста вчасно та у відповідному обсязі забезпечила підприємців робочими місцями, провела б заздалегідь відповідні наради з підприємцями, як це відбувається у всьому цивілізованому світі, то й необхідності блокувати сміттєзвалище не було б. Але, на жаль, сьогодні громадяни змушені відстоювати свої потреби виключно в такий спосіб, бо по-іншому, «по-доброму», їх ніхто не почує. Адже пана Синютку делегували не напередодні, а опісля перекриття сміттєзвалища. А заяви пана Садового, що перекриття «це не етично, не коректно та не по-християнськи» просто шокують! Пане мере, ви взагалі трохи думайте перед тим, як заявляти про етичність. Невже, по-вашому, етично тримати мешканців Грибовичів, Малехова та ще половини Львова у жахливих екологічних умовах, що виникли через діюче сміттєзвалище в Грибовичах, яке мерія зовсім не поспішає закривати. Ось де треба відкривати кримінальну справу! Ганьба такому меру, який, знаючи, результати дослідження, яке зробила Львівська міська рада, та висновок екологічної експертизи про неприпустимість експлуатації сміттєзвалища, продовжує його роботу та дуже вже «по-християнськи» піддає небезпеці життя та здоров’я громадян. Ось де потрібна швидка реакція, ось де потрібні кримінальні справи!»

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.