ВК «Наступ»: Ми зустрінемо Евро-2012 в наметах

chornobВК «Наступ» повідомляє, що завтра, 7 червня, приєднається до всеукраїнської акції протесту «Чорнобильців» та підтримає вимоги мітингувальників щодо забезпечення президентського вето на закон "Про гарантії виконання судових рішень". Даний закон передбачає скасування пільг для чорнобильців, афганців і низки інших категорій громадян, а також унеможливлює будь-які способи оскарження його в судах.


Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела: «Ми підтримаємо «чорнобильців» та домагатимемось ветування цього ганебного закону, котрий порушує права людини. Його попереднє шахрайське голосування в раді лише доводить, наскільки сильно сьогодні влада боїться народу. Сьогодні ми на засіданні ради прийняли рішення про прибуття до Києва близько 300 наших активістів зі Львова, Одеси, Чернігова. Якщо влада ігноруватиме вимоги чорнобильців, то завтра ми плануємо розмістити наметове містечко під адміністрацією президента та переведемо формат акції у безстроковий».

Нагадаємо, що восени минулого року цей закон спровокував низку соціальних протестів громадян, тому «теперішнє його таємне голосування» в Раді спричинене боязню влади повтору масштабних акцій протесту напередодні Єврочемпіонату в Україні, повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.