ВК «Наступ» оголосив в Україні початок загальнонаціонального бойкоту влади

nastup mova

 

Вчорашній, протиснутий регіоналами закон про мови, задекларував зраду владою національних інтересів. Регіонали РОЗТОПТАЛИ ОДИН ІЗ КЛЮЧОВИХ ДЕРЖАВНИХ СИМВОЛІВ – УКРАЇНСЬКУ МОВУ! Партія зрадників більше не може представляти інтереси народу, повідомляє прес-служба ВК «НАСТУП».


Голова ВК «Наступ» Руслан Секела звертається до всіх патріотів України, до всіх, кому небайдуже власне майбутнє та майбутнє своїх дітей, приєднатися до загальнонаціонального бойкоту влади: БОЙКОТУЙ ЯК МОЖЕШ – ТОДІ ПЕРЕМОЖЕШ!

Як повідомляє прес-служба, активісти звертаються до кожного українця - всіма своїми діями чинити спротив диктатурі Януковича, ми просимо призупинити роботу медиків, підприємців, вчителів, всіх небайдужих та перестати мовчки спостерігати, як ламають долі українців. Просимо висловити свою громадянську позицію, щоб запроданці відчули, що в цій державі ще залишились справжні козаки!

«Ми звертаємось до «Беркуту», силовиків та міліції припинити виходити проти власного народу та дозволити людям йти на вулиці, щоб відстояти своє право розмовляти українською мовою!

Ми звертаємось до всіх депутатів, політиків, громадських діячів із закликом мобілізувати всі свої зусилля та НАРЕШТІ НАОЧНО ПРОДЕМОНСТРУВАТИ, ЩО САМЕ ВИ Є СЛУГАМИ НАРОДУ, ОБ ЯКОГО СЬОГОДНІ ВИТИРАЮТЬ НОГИ, .

Регіонали більше не можуть представляти народ, який відверто зневажають, перетворюючи на колонію рабів та жебраків. Ми ЗАКЛИКАЄМО НАРОД ПОВСТАТИ ПРОТИ ВЛАДИ ТА СКИНУТИ РЕЖИМ ЯНУКОВИЧА!

БОЙКОТУЙ ЯК МОЖЕШ – ТОДІ ПЕРЕМОЖЕШ !

СЬОГОДНІ КОЖНЕ ТВОЄ НІ ВЛАДІ ПЕРЕТВОРИТСЯ НА МОГУТНЮ ХВИЛЮ СПРОТИВУ!

СЬОГОДНІ САМЕ ВІД ТЕБЕ ЗАЛЕЖИТЬ, ЯК ЖИТИМЕШ ДАЛІ!», - йдеться у повідомленні прес-служби.



Коментарі

  +1 #1 Ганька Херман 4 июл. 2012 г., 16:59:02
100% ЗА!
Я уже там возле Украинского дома. если бы у меня был автомат,
то еще два с половиной года назад вора-рецидивиста Януковича не было бы у власти!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Сегодня ночью наша страна подверглась очередному нападению с воздуха со стороны рашистской федерации 20-ю ударными беспилотниками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.