Підприємців дістали. Новий майдан таки розпочнеться з Одеси

rinki protest

 
Сьогодні підприємці з семи Одеських ринків провели протестну акцію - автопробіг проти невиправданих поборів з боку власників ринків. Протест розпочався о 9.00 зборами на авторинку "Куяльник", звідкіля автоколона у складі 100 автівок та близько 200 людей рушила за маршрутом, в ході якого протестувальники зупинялися для зустрічей з одеситами щоб роз`яснити свої позиції.


Головна вимога протестувальників – повернути до комунальної власності ринки, що раніше належали громаді та згодом були приватизованими – як вважають учасники акції – незаконно. Свою акцію підприємці збираються проводити доти, доки влада не піде їм назустріч у питаннях реприватизації міських ринків.

Близько 11:00. 30 хв. протестувальники провели акцію протесту під стінами Приморського районного суду м. Одеси, де 27.09.2012г. суддя Олег Крикливий скасував своїм рішенням Постанову прокуратури Одеської області про порушення кримінальної справи за фактом незаконної приватизації комунального ринку «Привоз», узаконивши крадіжку в одеситів власності на суму 127 млн. грн. Станом на 16.00 мітингувальники встановили перед будівлею Одеської обласної державної адміністрації наметове містечко та планують перебувати там до повного виконання їхніх вимог.

Як повідомила голова Одеського осередку ВК «Наступ» Н. Шарапова: «Ми запрошуємо приєднатися до акції протесту підприємців з інших регіонів України. Сьогодні необхідно зупинити бандитське свавілля на ринках України».

Зі слів голови ВК «Наступ» Р. Секели: «Одеських підприємців дістали. Якщо не будуть вирішені питання реприватизації ринків, протестувальникам доведеться перейти до більш жорсткого спротиву діям бандитів – захопників ринків», - повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.