Ніякого коаліційного уряду з януковичем не буде

koalitsiya

 

«Ніякого коаліційного уряду з віктором януковичем ми робити не збираємося» - заявив голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк в інтерв’ю журналістам у Штабі національного спротиву в суботу, 7 грудня, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу ВО «Батьківщина».


Він підтвердив, що йдеться про технічний уряд замість уряду Азарова, який має внести програму для підписання Угоди про асоціацію з ЄС та відновлення співпраці з МВФ: «А ми підтримаємо все, що потрібно зробити в парламенті, аби підписати Угоду з ЄС та відновити переговори з Міжнародним валютним фондом».

На брифінгу для іноземних ЗМІ Арсеній Яценюк пояснив позицію опозиції. Він підкреслив, що переговори з віктором януковичем можливі виключно після виконання президентом трьох вимог – відставка уряду, звільнення незаконно затриманих та покарання тих, хто відповідальний у побитті учасників Євромайдану.

Після цього, за словами Арсенія Яценюка, може розпочатися діалог, предметом якого має стати формування технічного уряду.

Ще одне питання стосується дострокових президентських і парламентських виборів: «Єдиний шлях, як це можна зробити, - через зміни до Конституції. Адже саме в Основному законі вказана точна дата президентських виборів».

«Ми переконані, що необхідно повернутися до старої Конституції, яка розділяє владу між президентом, урядом і парламентом. Адже сьогодні вся влада сконцентрована в руках однієї людини – віктора януковича», - сказав Арсеній Яценюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.