Куніцин: Ветерани-афганці з Майдану не підуть

veterni afganu

 
Ветерани-афганці з усіх регіонів України виступили на захист народу і підуть з Майдану Незалежності останніми після перемоги. Про це сказав голова Кримської республіканської організації Української спілки ветеранів Афганістану, народний депутат від «УДАРу» Сергій Куніцин, який зі сцени на Майдані Незалежності зачитав звернення учасників бойових дій в Афганістані та ветеранів усіх видів збройних сил України. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».


«Ми й надалі стоятимемо щитом між мирними протестувальниками і силовими підрозділами та провокаторами, а також будемо робити все можливе, щоби більше не пролилася жодна краплина крові», - йдеться у заяві ветеранів Афганістану.

Куніцин наголосив, що ветерани-афганці не сприймають відсутність реакції влади на законну вимогу народу покарати винних у кривавому побоїщі на Майдані Незалежності.

«Майдан – це наше Народне Віче для відстоювання своїх прав і ми вимагаємо від влади виконати базові вимоги: відставка уряду, який дискредитував себе в очах громадян України, відставка міністра внутрішніх справ, покарання винних у побитті мирних протестувальників, звільнення невинно засуджених та припинення політичних репресій проти учасників мирних акцій», - заявляють ветерани збройних сил України.

«Ми звертаємося до окремих «гарячих голів», які сидять на вулицях Банковій та Грушевського, не застосовувати силових методів проти мирних громадян. Ми, ветерани Афганістану та збройних сил, першими вийшли з народом України на Майдан Незалежності і останніми його залишимо», - сказав Сергій Куніцин.



Коментарі

  +0 #1 МАКС 10 дек. 2013 г., 09:20:21
Я не могу к вам присоединиться,но всячески переживаю и поддерживаю ВАС всех на Майдане .Честь и слава ВАМ сейчас и останется в истории нашей любимой УКРАИНЫ!
Держитесь и покажите этому режиму куськину мать!
А кому не нравится ,то мы и не будем плакать за ними.
  +0 #2 Пришта 10 дек. 2013 г., 09:23:12
ХАМ вас на .ую видел. Этому меживорскому гопнику надо устроить засаду, как вы это делали мдушманам в горах Афгана!
  +0 #3 Bagram 10 дек. 2013 г., 09:33:27
а что же уважаемый С.В.Червонопиский молчит? а, забыл! он же власти очко вылизывает, и не только нашей, но и РФ. а Пукин его за это орденами награждает!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.