На Миколаївщині ударівців обвинувачують в екстремізмі

mikolaev

 
На Миколаївщині на активістів партії «УДАР» влада здійснює тиск. Зокрема, як повідомили в Миколаївській обласній організації «УДАРу», на активістів тиснуть силові структури. Ударіців викликають до правоохоронних органів, де їх залякують та вимагають відмовитися від підтримки опозиції, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Правоохоронці звинувачують тих ударівців, які викликаються, в тому, що вони нібито входять до організованого злочинного угрупування, яке займається екстремізмом. Крім того, людям показують їх фотографії під час участі в масових заходах та переказують суть їх розмов, як робочих так і особистих.

«Таким чином, відбувається постійне прослуховування телефонних розмов та відео-фото спостереження. Підприємців, які пов’язані з «УДАРом» постійно відвідують різні державні інспекції з перевірками», - зазначають в Миколаївській обласній організації «УДАРу».



Коментарі

  +0 #1 Руслан 29 янв. 2014 г., 19:36:33
- Куме, я у політиці не дуже розбираюсь, але ніколи не помиляюсь.
- Як?!
- Якщо від того що робить Україна, кацап сходить на гімно - то ми робимо те що треба. Якщо кацап схвалює, або, боронь боже, мовчить, це свідчить що халуї кацапські щось роблять ПРоти народу.
- Слава УкраЇні ! - Героям Слава! :-)

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.