Позиція Парубія щодо липових «переговорів» з МВС та СБУ

parubiy peremovini

 
Сьогодні в засобах масової інформації була поширена інформація про нібито готовність звільнення адмінбудівель і барикад на Грушевського в обмін на звільнення заручників. Також в медіа поширено інформацію про те, що певні групи протестувальників ведуть переговори з МВС та СБУ від імені Майдану на цю тему.


У цьому контексті некоректно висвітлюється і моя позиція як Коменданта Майдану і Керівника Самооборони Майдану, а деякі повідомлення, які сьогодні подавались від мого імені – є спеціально запущеними інформаційними провокаціями. Хочу внести ясність у ситуацію навколо «переговорів».

1. Жодних переговорів з представниками МВС та СБУ уповноважені мною особи не ведуть. Мене повідомили окремі групи протестувальників, що вони передали силовим органам списки арештованих майданівців для порядку їх звільнення.

2. Моя позиція була і лишається незмінною: торгівля «заручники в обмін на будівлі» є неприйнятною, не моральною і виходить за межі здорового глузду. Політв’язні Майдану мають бути негайно звільнені в односторонньому порядку. Я вимагав і вимагаю від силовиків звільнити наших активістів.

3. Вважаю, що переговори з владою можуть вестися лише в розрізі повернення до Конституції 2004 року, яке тягне за собою нові вибори Президента. Однак, ні я, ні Самооборона Майдану участі в політичних переговорах з владою не берем. Майдан свої вимоги визначив. Вимоги Майдану лишаються незмінними.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.