Медіа-профспілка закликає бойкотувати International Media School Сергія Курченка

kurcha

 
Комітет Незалежної медіа-профспілки України закликає до бойкоту International Media School мільйонера Сергія Курченка. Купівля Сергієм Курченком «Українського медіа-холдінгу» у 2013 році призвела до запровадження політичної цензури та масових звільнень журналістів та редакторів з сайтів та видань цього холдінгу («Forbes Україна», «Кореспондент», Forbes.ua, Korrespondent.net).


Газету цього холдінгу «Комсомольська права в Україні» регулярно помічають у розміщенні прихованої реклами під видом журналістських матеріалів (дані ГО «Інститут масової інформації»).

За допомогою International Media School Курченко хоче не тільки покращити імідж свого медіабізнесу, а ще й знайти дешеву робочу силу серед молоді. Навіть більше, він хоче, щоб молоді люди платили за це гроші (1500 грн без урахування навчальних матеріалів, додаткової оренди приміщень та устаткування, майстер-класів та партнерських програм). Під гучною назвою школи ховається лише 12 днів занять та стажування. За цей час можна підготувати слухняного «копі-пейстера», але не професійного журналіста.

Саме тому ми закликаємо молодь ігнорувати International Media School. В університетах журналістиці вчать роками. Тут вам пропонують «стати журналістом» за 12 днів за 1500 грн.

Ми також закликаємо поважних журналістів-викладачів відмовитися від співпраці з International Media School. Своєю участю у цьому проекті ви підтримуєте політичну цензуру та «джинсу» у виданнях Сергія Курченка.

Принагідно звертаємося до журналістів «Українського медіа-холдінгу», які з різних причин залишилися працювати. Курченко є власником холдінгу. Але без вас цей бізнес нічого не вартий. Ви маєте право створити профспілку та підписати Колективну угоду. Ви можете позбавитися цензури та «джинси».

Все у ваших руках. Дійте! - радить прес-служба медіа-профспілки.

Крім того, в купленому «мільярдером» Курченко УМХ (Форбс, Кореспондент, Vogue і інші чудові видання) співробітникам пропонують отримувати зарплату пральними машинками, паскудним коньяком і горілкою. Ціни - як в роздріб, пише у своєму блозі на uainfo.org Леонід Бершидський.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.