У Мін'юсті призначають людей з темним минулим, конкурси непрозорі, а переможцями стають ставленики олігархії

minyust1

 
Громадськість обурена діями заступника міністра юстиції Наталії Севостьянової через те, що нею була погоджена кандидатура Олега Гунази на посаду директора Департаменту ресурсного забезпечення кримінально-виконавчої служби.


Громадські діячі обіцяють продовжувати акції протесту, погрожуючи «відкрутити голову корупції», що у фігуральному вигляді було продемонстровано під час попередніх публічних заходів (манекен, що символізував Севостьянову, залишився без голови).

minyust2

Про це повідомив журналіст-розслідувач, громадський діяч, інформкоординатор офіцерської ініціативи «Чисті погони», експерт Центру ОПАД Ігор Рудич.

ОПАД вже писав, що активісти провели прес-конференцію та флеш-моб під Мін’юстом, аби привернути увагу ЗМІ до проблеми непрозорого, на думку активістів, конкурсу на посаду директора вищезазначеного департаменту. Мін’юст поки мовчить. Втім, там зараз триває перевірка, а Гуназа поки офіційно не приступив до виконання обов’язків директора департаменту.

Також, за словами Рудича, Олег Гуназа фігурує одразу в 3-х кримінальних провадженнях, є інформація, що він намагався довести до банкрутства 2 державні підприємства.

Також активіст повідомив, що другим у конкурсному списку кандидатом на посаду заступника начальника управління - начальника відділу продовольчого забезпечення Державної кримінально-виконавчої служби став Пасічник Юрій Володимирович, що до 2012 року працював у пенітенціарній системі, однак тепер займається бізнесом, зокрема, є засновником восьми підприємств, у трьох із яких статутний фонд становить по 900 тис. грн., про що зазначалося й під час прес-конференції в УКРІНФОРМІ.

Є в активістів також питання до недолюстрованої Катерини Чижмарь - Директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу міністерства юстиції України. Про це – в наступних матеріалах ОПАДу.

Нагадаємо, що є версія, що Гуназу на посаду лобіювала олігархічна група Бориса Кауфмана.



Коментарі

  +2 #1 Донна Кихот 6 сент. 2016 г., 15:06:40
Гнати у шию цей тандем - Севостьянову та Гуназу! Тільки громада та активісти можуть зупинити це свавілля!
  +2 #2 Донна Кихот 6 сент. 2016 г., 15:08:59
Гнати у шию цей тандем Гуназу та Севостьянової! Тільки активісти можуть зупинити це свавілля!
  +2 #3 Донна Кихот 6 сент. 2016 г., 15:10:41
Тільки громада може зупинити це свавілля! Цей тандем Гунази та Севостьянової гнати у шию! Скоріше
  +0 #4 ПодтанцовкаОлигосрак 10 сент. 2016 г., 20:20:59
Ця Севостьянова є типова прислужниця папіков-олігофренов. Тобто Натаха-учениця Підрахуя є Підтанцьовкою Олігосрандії. :-x А притиркувате чмо Педренко не може цій Корупційній Пістаболці дати підсрачника і геть назад до Підрахуя. Хіба таку срань заслуговує Україна, стікаючи кров'ю???!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))
  +0 #5 ПодтанцовкаОлигосрак 10 сент. 2016 г., 20:23:54
Натаха Підрахуйка - шістка Олігосрандії!!!!))

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.