​Суспільство - Зеленському: STOP знищенню підприємництва та країни

Коли Зеленському відводили сто днів, констатували: він ще не розібрався, у нього ще є сили на зміни і він почне їх робити. Проте ще не один президент в Україні не мав за неповний рік правління стільки протестів проти своєї діяльності, та діяльності представленої ним політичної сили, які має Зеленський.


Та й не дивно: принтер, який включили нефахові парламентарії, котрі, навіть не читаючи законопроекти, - тиснуть на зелену кнопочку, навіть не задумуючись за наслідки для суспільства, почав призводити до того, що громадяни стали обурюватись. Звісно, ще й виникає і інше питання: більшість депутатів монобільшості — тупі та безграмотні, то ж хто їм підсовує законопроекти, котрі направлені на знищення підприємництва, свободи слова та конституційних прав громадян? А на додачу, під корупційні скандали, повідомлення про постійне розкрадання коштів невідомо ким, але — назавжди, депутати ще й бажають розпродати країну.

Звісно, що таке ставлення до суспільства з боку команди, яка підтримується начебто «народним» президентом, котрий повністю ігнорує народ та його вимоги, призводить до мирних протестів та опору, оскільки громадянське суспільство не збирається здавати команді невігласів, що працюють не в інтересах України, свої права та можливості.

«Судіть їх, по справах їх» - каже святе письмо. Так от: якщо дивитись по справах Зеленського та його команди, можна побачити, що все, що цією командою робиться, це - тихе знищення країни, малого та середнього бізнесу, а також робляться потуги на створення в Україні ГУЛАГ — країни-концтабору, де у людей немає ані прав, ані землі, ані свободи слова, ані можливості жити заможно: країни рабів, якою керують олігархи під патронатом з моцковії.

Тож не дивно, що люди виходять на мирні протести з вимогою зупини свавілля знищення бізнесу, розпродажу країни та насадження дикатутри.

Отже 19 лютого 2020 року під офісом президента на вул. Банковій у Києві знову зібрався мирний протест громадян. Під ОП відбувся мітинг не лише проти свавілля введення диктатури через контроль над медіа та свободою слова, а й вийшли аграрії та підприємці з мітингом #SaveФОП.

Треба наголосити, що саме завдячуючи тим, хто знаходить час виходити на протести та вимагати від влади дотримання Конституції та зупинення принтера, котрий знищує країну та малий і середній бізнес, монобільшість поки не змогла втілити законопроекти, які їй невідомо хто підсовує, але які дуже шкодять країні. І ці люди вимагають від Зеленського та його команди зупинити скажений принтер, перестати знищувати країну.

Мітинг #SaveФОП зібрав підприємців з усіх куточків України, і люди стояли не лише під вікнами Президента України на Банковій, але і біля Верховної Ради та Кабінету міністрів, а також перед комітетом з питань фінансів, податкової та митної політики.

На жаль, в Україні підприємці не можуть працювати так, як працює бізнес на Заході. Українські ФОП постійно змушені відбивається від атак влади, котра шаленими темпами приймає нові закони та нормативні акти, що направлені на знищення підприємців, яким створюють перепони для роботи та яких хочуть обкладати скаженими штрафами, хоча останнє — пряма норма корупційної складової, бо великі штрафи — прямий договір з податковою на погодження платити мзду, яку, видко, тоді передають на гору, або яка дозволяє податківцям збагачуватись.

І нині українське суспільство вже усвідомлює, що команда Зеленського не лише не має стратегічного мислення для розвитку країни, а й навпаки — робить все від себе залежне, аби погіршити життя суспільства і змусити громадян виїжджати до інших країн, або на заробітки, або емігрувати під страхом потрапити під політичні переслідування. І щоб не дозволити владі Зеленського додавлювати людей, аби вони вирішили покидати Україну, люди і виходять на протести. Одне не зрозуміло: як у голові Зеленського вкладається дві зовсім протилежні стратегії, коли першою він закликає заробітчан повертатись, а другою — змушує людей їхати з країни, і його команда створює для цього усі умови?

Конфлікти і закони

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.