Екологічний інспектор януковича рветься до влади через суд

okrugadmin sud

 
У середу, 18 червня, об 11.30 представники громадських та екологічних організацій закликають прийти до окружного адміністративного суду м. Києва (вул. Командарма Камєнєва 8), аби висловити свої позицію щодо спроби колишнього першого заступника Голови Державної екологічної інспекції України часів януковича - Кошелєва Ігоря Ігоревича поновитись на своїй посаді через суд.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Національного екологічного центру України.

Довідка.11 квітня 2014 року розпорядженням Кабміну номер 380-р, Кошелєв Ігор Ігоревич був звільнений з посади першого заступника Голови Державної екологічної інспекції України. Екологи вітали це рішення нової влади, оскільки екоінспекція в останні роки перетворилась в повністю недієздатний орган, який фактично самоусунувся від виконання своїх функцій. Перевірки проводились формально, для «галочки», а у випадку наявності реальних порушень не вживались заходи до їх усунення.

«Ми направили за останні три роки більше 1000 звернень та скарг до підрозділів Держекоінспекції. На жодну з них ми не отримали адекватної реакції. Екоінспектори завжди «не знаходили, не бачили, не знайшли» тощо. Тому ми виступаємо за повне оновлення усього керівництва екоінспекції як на місцевому,так і на центральному рівні» . - каже Олексій Василюк.

«Ми вважаємо верхом цинізму , коли люди, які зневажали закон, тепер намагаються використати формальні причини, аби поновитись на посаді. Ігор Кошелєв не відповідав займаній посаді, і новий голова Державної екологічної інспекції Михайло Миколайович Казимир мав повне право його звільнити. Чекаємо від нього аналогічних рішень по інших чиновниках, зокрема, по керівниках територіальних підрозділів екоінспекцій, яким вже були винесені догани. Якщо Ігорю Кошелєву вдасться поновитись за допомогою судового рішення –- це ставить хрест на оновленні системи державної екологічної інспекції. Ми не за це стояли на Майдані, аби чиновники януковича і надалі займали посади. Ми закликаємо суд не піддаватись на цю провокацію і не заважати справедливому оновленню влади», - говорить активіст ДОП м. Києва Петро Тєстов.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.