​Суд продовжив арешт регіонала Єфремова ще на два місяці

Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт колишньому голові фракції «партії регіонів» у Верховній Раді України Олександру Єфремову до 6 серпня 2017 року. Про це в сюжеті передає Луганське обласне телебачення ЛОТ в Youtube, повідомляє Укрінформ.


«Продовжити Олександру Єфремову термін утримання під вартою до 6 серпня 2017 року включно», - оголосив рішення суддя.

Як зазначається в сюжеті, наступне засідання у справі Єфремова призначено на 26 червня. У ході судового засідання прокурори наполягали на тому, що необхідно продовжувати утримувати Єфремова під вартою, адже в іншому випадку він може і впливати на свідків, і переховуватися від суду. Водночас захист екс-регіонала вимагав змінити запобіжний захід.

Фото з відеоролика Луганської ОДТРК



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.