Апеляція у справі проти Юрія Хорта про розірваний портрет Президента Порошенко (засідання 3-тє)

15apelyatsiya hort2

 
Допитані вчора свідки розчарували сторону обвинувачення, тактика якого з перекладання відповідальності за події 6.12.2014 року під Вінницькою облрадою на одну людину розвіюється як дим від неіснуючих петард.


Натомість, починає вимальовуватись картина повністю заблокованої правоохоронцями, як фортеця, облради, з вікон якої летіло все, що приписали Юрію Павленку (і петарди, і димові гранати).

Не буду писати про перли прокурора, який скалькував частину вимог захисту і «доповнив» свою апеляцію, бо сумую.

Наступне засідання апеляційного суду буде лише 17 жовтня 2016 року, а невинна людина продовжує сидіти за гратами...

15apelyatsiya hort1

Ми не збираємося чекати цієї дати, бо для Європейської держави є аномальним, коли 2-х місячний термін ув'язнення перетворюється на безкінечність.

P.S. так, всі свідки підтвердили, портрет Президента він дійсно розірвав.

Олексій Бонюк, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.