​Суд наклав арешт на акції ПАТ «Укртелеком»

Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке розпочато за фактами невиконання покупцем пакету акцій ВАТ «Укртелеком» – ТОВ «ЄСУ» умов приватизації, зокрема щодо створення покупцем виділеної телекомунікаційної мережі спеціального призначення (далі – ТМСП), незаконного фінансування створення ТМСП за рахунок коштів Державного бюджету України в сумі 220 млн грн в інтересах ТОВ «ЕСУ» та приватизації 92,79 % державного пакета акцій ВАТ «Укртелеком» за заниженою вартістю.


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

З метою захисту інтересів держави та відшкодування заподіяних збитків, до Печерського районного суду міста Києва подані клопотання про арешт 92,79% акцій ПАТ «Укртелеком», які належать ТОВ «ЕСУ», та про арешт корпоративних прав ТОВ «Тримоб», що належить ПАТ «Укртелеком».

Подані клопотання судом задоволені.

Фото volynnews.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.