​Вищий спецсуд України розглянув апеляцію на вирок бійцю Сергію Колмогорову

Присутні в залі засідання українці-патріоти коментували хід засідання прямо із зали суду на своїх сторінках у Фейсбук. Варто зазначити, що коментарі були дещо емоційні, але цілком справедливі. Серед присутніх був також Герой України Степан Хмара. Людей обурив вирок судів нижчої інстанції – призначити захиснику вітчизни 13 років ув’язнення за те, що він виконав наказ свого командира. Нижче наводимо добірку коментарів з зали суду:


«Йде засідання Вищого спецсуду щодо апеляції на рішення колабораціоністського суду, яким винесено зрадницькій вирок бійцю Сергію Колмагорову... Таке зрадницьке рішення важко було домислити навіть у хворій уяві, щоб захисникам забороняли боронити власну Країну. Це вже край, і не дай Боже Вищому спецсуду прийняти колабораціоністське рішення.

Для генпрокурора та інших посадових осіб держави вирок для Сергія - стане їх особистим вироком.

Обидва зали повні, і люди стоять в коридорах та на вулиці...» - написав на своїй сторінці ФБ Іван Пєтухов.

«Нарешті один з захисників почав казати по справі та нагадав, що Колмогоров захищав Країну, і вимагає скасувати злочинні обвинувачення!!!»

«Виступ запроданця прокуратури Матіоса на судовому процесі Колмогорова заслуговує на негайну страту цієї потвори».


«Юра Луценко, де твої брехливі обіцянки???»

«Старшего солдата Колмогорова кассационный суд освободил из-под стражи в зале суда. Одновременно направив его дело в суд первой инстанции на «дорасследование». И вроде бы да, свободен солдат. Но привкус от всего этого процесса остался. Снова ему надо будет мотать свои нервы, доказывая, что он поступил правильно, по воинскому Уставу.

А сколько тех, кто до сих пор ждут приговора этих мариупольских и прочих луганско-донецких судов без надежды на справедливость, а все потому, что у нас НЕТ войны де-юре, и все, кто взял в руки оружие, действовали вне закона. Вот такие наши главковерхи «мудрые» - посылать в окопы чужих детей, мужей и братьев, не задумываясь об их судьбе - в порядке вещей».

За повідомленням прес-служби Вищого спеціалізованого суду України, 6 листопада 2017 року колегія суддів судової палати у кримінальних справах ВССУ, розглянувши в судовому засіданні матеріали кримінального провадження за касаційною скаргою захисника Лемкус-Корнієнко О. Л. в інтересах засудженого Колмогорова С. В. на вирок Приморського районного суду м. Маріуполя Донецької області від 15 листопада 2016 року та ухвалу Апеляційного суду Донецької області від 7 лютого 2017 року, ухвалила:

касаційну скаргу захисника задовольнити;

вирок Приморського районного суду м. Маріуполя Донецької області та ухвалу Апеляційного суду Донецької області щодо Колмогорова С.В. скасувати і призначити новий розгляд в суді першої інстанції;

Колмогорова С. В. звільнити з-під варти в залі суду.

Фото зі сторінки ФБ Івана Пєтухова



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.