​У Львові судять прикарпатця Бурцева, який зустрічав Саакашвілі в Шегинях

У Галицькому суді Львова розпочалося перше судове засідання по суті у справі активіста, ветерана АТО Олександра Бурцева, якого затримали за участь у зустрічі Михайла Саакашвілі на українсько-польському кордоні, повідомляє прес-служба Руху Нових Сил.


Сторона захисту намагалася з'ясувати на основі чого відбувається суд. Тим часом сам Бурцев, який перебуває в СІЗО з тяжкою формою діабету, звернувся до прокурора Олени Данилів.

«У прокуратурі працюють такі професіонали, що не треба дивуватися. Пані Данилів рівняється на свого вищого керівника - Луценка. Я на судове засідання налаштований позитивно. Знаю, що поки генеральний «кум» України буде на своєму місці , я буду ув'язнений. Я можу сказати одне - ця влада вирішила, що ми всі худоба. Поки ми будемо вважати себе худобою, ми будемо заслуговувати на батіг і на плуг. Коли суспільство нарешті вирішить, що вони люди, вони встануть. І тоді генеральні прокурори, помилково вибрані президенти, бізнесмен-міністер внутрішніх справ будуть займатися своєю справою: підуть в народне господарство, сферу обслуговування, сядуть і тюрми. А країну почнуть будувати професіонали - патріоти. Коли Луценка поставили прокурором, це був плювок в обличчя всім чесним прокурорам, які, я впевнений, ще залишилися», - заявив активіст.

Олександр Бурцев також повідомив, що наразі перебуває на лікуванні в лікарні СІЗО. Ліками здебільшого його забезпечують, однак кілька таблеток інсуліну на січень йому таки не додали.

Нагадаємо, учасника АТО Олександра Бурцева, який зустрічав Михайла Саакашвілі на кордоні 10 вересня, незаконно затримали 12 вересня у Івано-Франківську та відвезли до Львова. Там йому обрали запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Олександр Бурцев. Фото info.rns.org.ua



Коментарі

  +0 #1 Василь 4 янв. 2018 г., 13:58:24
Треба ж на комусь вимістити злобу, за свій непрофесіоналізм і дурість. Не візьмуть за задок того генерала чи якогось міністра.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.