​Апеляційний суд ще вирішує питання судового провадження у справі вбивства журналіста В’ячеслава Веремія

29 січня 2018 року у засобах масової інформації з’явилася інформація про те, що Апеляційний суд міста Києва досі не визначив дату та час розгляду справи та колегію суддів, що її розглядатиме у провадженні щодо вироку Юрія Крисіна, засудженого до 4 років позбавлення волі умовно у справі вбивства журналіста В’ячеслава Веремія.


Відтак, повідомляємо, що кримінальне провадження № 761/23886/14-к щодо Крисіна Ю.В. за ч. 4 ст. 296 Кримінального Кодексу України надійшло до Апеляційного суду міста Києва 29 січня 2018 року, того ж дня зазначене кримінальне провадження було зареєстроване в автоматизованій системі документообігу суду з визначенням відповідного складу колегії суддів.

Наразі, відповідно до ст. 398 Кримінального процесуального кодексу України, вказане кримінальне провадження передане судді-доповідачу та вирішується питання про можливість відкриття апеляційного провадження, повідомляє «Судова влада України».

Юрій Крисін (праворуч) і його захисник. Фото Радіо Свобода



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.