​Незаконно арештований Олександр Бурцев закликав суддів не виконувати злочинних наказів Порошенка

Для Порошенка люди – цифри в статистиці, а правоохоронці і судді – раби, які його захищають. Арештований за зустріч Саакашвілі активіст Олександр Бурцев закликав суддів схаменутись і не виконувати злочинні вказівки Президента, який став ворогом для народу.


На цьому в залі суду наголосив активіст РУХУ НОВИХ СИЛ Олександр Бурцев, який вже 5 місяць сидить за гратами за зустріч Михайла Саакашвілі на українсько-польському кордоні, повідомляє прес-служба партії РНС.

Олександр Бурцев наголосив, що винні у вбивствах на Майдані не покарані, судова система підпорядкована Президенту, а той, зі своїм оточенням, просто знущається над звичайними українцями та захисниками на Сході.

«Із всіх суддів, які судили майданівців і виносили неправомірні рішення, звільнили лише 5%. Депутати, які голосували за закони 16 січня взагалі не покарані. У річницю тих кривавих подій, хочу сказати, що ми думали, що більше такого не буде, що влада зрозуміє, що так більше не можна. Через 4 роки ми маємо те саме, а то й гірше: апарат Президента дзвонить суддям і каже, що їм робити, головнокомандуючий воюючої країни їде відпочивати на віллах, залишаючи хлопців в окопах по пояс в багнюці, прокурор їде за 50 тис доларів відпочивати і каже, що кожен українець може собі це дозволити. Вони живуть на іншій планеті «лакшері», де взуття за 80 тисяч гривень і костюми за 250 тисяч. А люди для них – цифри в статистиці», - обурився активіст.

Бурцев заявив, що українці стали заручниками такої ситуації в країні, але їх терпіння закінчується.

«Ми стали заручниками ситуації в країні. Поліція, нацгвардійці охороняють мільйонерів, раби системи охороняють панів, а ці пани мають бути слугами народу України. Згідно з ст.5 Конституції України владою в цій країні є народ, а не ті, хто узурпував владу. Але ця влада доживає останній час. Зараз представники судової машини на мені, на інших активістах, проходять свою люстрацію. Не всі судді брудні і підлі крадії. Не всі депутати сволоти. Не всі українці опустили голови і будуть миритись. Зробіть так, щоб закон був законом, бо народ не довіряє суддям», - зазначив Бурцев.

Олександр Бурцев звернувся до суддів та закликав їх не виконувати злочинних наказів Банкової.

«Президент - це той, хто живе своєю країною, який віддасть все, щоб люди добре жили. Порошенко - не президент, це підла, брехлива, боягузлива людина. Не йдіть на його поводу, він все одно програє. Зараз незахищені не те, що прості люди, але і судді і прокурори. У країні безпорядок і люди дійшли вже до межі. Не доводьте до того, що з ваших кабінетів будуть видніти шибениці і люди вас там чекатимуть. Ще можна зупинитись і відмовитись виконувати злочинні накази», - закликав Бурцев.

Олександр Бурцев сидить 5 місяць за те, що зустрічав Саакашвілі на україно-польському кордоні.

Олександр Бурцев. Фото Zaxid Media



Коментарі

  +0 #1 Финик 20 февр. 2018 г., 17:18:09
Офшорний патріот ще багато зла принесе Україні,спираючись на пофігізм громадян.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.