​Синки Кучми

17 січня на 15 годину начебто призначено засідання Верховного Суду України по справі Кучми-Пукача. Чому начебто? Бо призначив це засідання цілий молодший ПОМІЧНИК судді Голубицького. Хоча за Законом всі без виключення процесуальні рішення суду має приймати безпосередньо і особисто КОЛЕГІЯ суддів – так принаймні було всі 27 років Незалежності України у всіх тих десятках тисяч справ, що розглядалися у Вищий судовій інстанції українського Правосуддя.


Але то дрібниці.

НОВИНА: цілий Генерал-полковник Пукач, що власноруч відрізав голову Гонгадзе на замовлення Леоніда Кучми і Володимира Литвина, тепер цей Пукач, що возив мене катувати і рити власну могилу, вимагає від суду, аби мене – ПОТЕРПІЛОГО Подольського - ВИДАЛИЛИ із судових засідань. А його, стражденного, нарешті звільнити з-під варти.

Зрозуміло, що це є результат торгів того самого Пукача з Юрієм Луценко, Генеральним захисником вбивці - Кучми. Торгів, які, за нашою інформацією, тривають вже майже три роки, з першої години, як Юрко став Генеральним Порошенка. Що там наобіцяли хитрому, але дурнуватому генералу, мені навіть не цікаво. Апріорі впевнений - його вчергове кинуть, якщо не вб’ють - тихенько, коли він ще разок виконає свою жалюгідну функцію.

А мене таки видалять з залу Касаційного суду, як вже це було в Апеляційному. Нагадаю: тоді про моє видалення і позбавлення мене конституційного права на Правосуддя «просив» і клопотав не Пукач, а підкідна Валентина Теличенко, яка в Апеляції де факто представляла інтереси не вдови Георгія, а його вбивць: Кучми і Литвина. Чи була на те згода Мирослави – я не знаю. І це не моя справа, а - її сумління та її погляду в очі нащадкам Георгія.

Тепер мене видалять разом з українською Конституцією і моїм Правом людини, громадянина, українця: адже сьогодні – тепер у Касації - я разом з своїми представниками (В. Шишкін, О. Єльяшкевич, В. Купрій, Т. Костіна та інші) – фактично єдині, хто заважає Пінчуку і Порошенко, аби їхні лакеї на кшталт Юрія Луценка, Рабіновича і Мостової повісили портрет вбивці - Кучми - у зал Слави української історії.

Нагадаю, чим я, разом з командою, так заважаю самозваним суддям і Луценку виконати команду Порошенка і водночас - відробити хабарі Пінчука.

По-перше, ми не визнаємо адміністративне – телефонне – видалення з процесу судді Марчук. Яку відсторонили від справи в антиконституційний спосіб з порушенням усіх процедур процесуального кодексу. Відсторонили начебто «НЕДОТОРКАНОГО» за Конституцією суддю, відсторонили - наче жеківського двірника – адміністративним штурханом у спину. Відсторонили на підставі «таємної» писульки генерального покидька України - Луценка і дзвінка з адміністрації благочестивого Порошенка. Відсторонили за її два рішення: відкрити офіційне розслідування злочину Генеральної прокуратури і Печерського суду - шантажу Пукача у Печерському суді, коли за януковича прокурори Шилов і Волошин, суддя Мельник і В. Теличенко безпосередньо у ЗАКРИТОМУ засіданні погрожували підсудному життям його родини і вимагали назвати у замовниках не Кучму з Литвином, а непричетних до цього: Мороза і Марчука. А друге рішення судді Марчук, за яке її вигнали із зали засідань: вона зобов’язала Печерський суд і ГПУ розсекретити аудіо записи судових засідань у Печерському суді, які начебто зафіксовані – переписані на папір - в абсолютно ВІДКРИТИХ протоколах цих засідань. Звісно ж – шантаж у протоколи не записували. Та ще й ця суддя Марчук не лише насмілилась колегіально прийняти ці два рішення, а й систематично наполягала на їх виконанні.

По-друге, всі чудово розуміють, що ми і надалі наполягатимемо на розсекречуванні аудіо записів судових засідань. (Комісія розсекречування засідала цілих півтора роки, але нахабно проігнорувала рішення Верховного Суду України: розсекретила лише одне засідання: останнє, що відбулось вже після вироку, це були так звані «зауваження» до протоколів). Адже досі фактично вся аудіо фіксація процесу залишається «Таємною» і «Цілком таємною». Спитаєте, що ж там так вперто ховають? Головна тут Державна таємниця – це фальсифікація протоколів судових засідань. Майже кожного, що тепер абсолютно відкритий. Одне порівняння фактів (того, що насправді відбувалося в засіданні, з тим, що Печерський суд писав у протокол) відкриє Україні не лише сотні випадків брутального підлогу і фальсифікацій. Весь світ побачить справжнє обличчя українського так званого «Правосуддя», що не соромиться прямо у судовій залі коїти важкі злочини. Світ нарешті побачить справжню ціну судовій реформі Петра Порошенко якраз на «другий» день її дії.

Отже, я кістка у горлі. І не лише вбивці, а його поплічників, що тепер на Олімпі української влади.

А кістку з горла намагаються виймати у будь-який спосіб, хоч і за допомогою Пукача, якого, наче штопор, збираються застосувати проти мене, як ви зрозуміли, вже вдруге.

Адже не Пукач їм ворог – а я. Бо бач: який нахабний - заперечує високопосадове – президентське - право різати українців, як скотину. То ж логічно: на волю дисциплінованого скотобоя Пукача! А Подольського, анархіста - у клітку!

А тепер самі собі дайте відповідь: чи можливе таке безпрецедентне дійство – на процесі, за яким слідкує: і ОБСЄ, і ПАРЄ, і Гельсінська комісія Конгресу США? Невже такий «безпрєдєл» можливий - навіть за мільйонні хабарі Пінчука? Невже можливий такий Гротеск без політичної волі спершу януковича, а тепер і Петра Порошенка?

Отже, знайдіть хоч дві моральні відмінності на цих портретах синків Кучми.

А затим я – невиліковний оптиміст, адже вже помітив, як за хмурим обрієм прокидається наше українське Сонечко. І тут неважливо, кого на цей раз Ви, мов малі безпам’ятні дітки, понавибираєте у президенти-крадії. І цей: «новий» або «непідкупний» - все одно розчиниться, як роса на Сонці. А воно могутнє і непоборне: неодмінно і дуже скоро засяє в Україні не для сутінкового «електорату», а для – Вільних Українців.

Отже, хто має Волю - покличемо разом її Сонячний промінь: адже Воля або Смерть.

P.S. Запрошую всіх, насамперед – журналістів – побачити на власні очі те, що відбуватиметься 17 січня у Верховному Суді. Нагадую: Початок вистави о 15.00.

І останнє: ніколи не просив про це, але тут був би НАДЗВИЧАЙНО вдячний за розповсюдження і поширення цього посту. Мені вкрай потрібна Ваша інформаційна підтримка, адже «фільтри» мені вже увімкнули заздалегідь.

Олексій Подольський, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Олексія Подольського



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.