​Спостерігач від Порошенка подав позов про скасування участі Зеленського у виборах президента

Шостий апеляційний адміністративний суд (колишній Київський апеляційний адміністративний суд) у суботу о 21:00 розгляне позов спостерігача за виборами президента України в окрузі №221 (Київ) від громадської організації «Українська асоціація акціонерів» Андрія Хілько, який просить скасувати реєстрацію Володимира Зеленського кандидатом в президенти України, повідомляє Інтерфакс-Україна.


Як повідомляється на порталі «Судова влада України», позов надійшов до суду 19 квітня. Його буде розглядати колегія в складі головуючої Олени Ганечко, суддів Андрія Коротких та Ігоря Федотова.

Зазначено, що А.Хілько подав позов «про визнання порушень в підкупі виборців і скасування рішення ЦВК №153 від 30.01.2019 про реєстрацію кандидата В.Зеленського».

Цю ж інформацію підтверджує на своїй сторінці Фейсбук Оксана Соколовська: «Кандидат на пост президента Зеленський В.А. - анулювання реєстрації на пост Президента?

Позовна заява - анулювання реєстрації кандидатом, справа № 855/124/19.

Засідання відбудеться за адресою: Шостий Апеляційний Адміністративний суд, Київ, вул. Московська 8, корпус 30, зал засідань 2, час початку 21:00, сьогодні 20.04.2019 г.

Цікавий поворот подій.

Знову піду за попкорном ... ще від дебатів не оговталася», - пише Оксана Соколовська.

Вона також опублікувала скрін з судового реєстру:

Нагадаємо, 17 квітня цей же суд розглянув адміністративний позов Андрія Хілька від тієї ж ГО «Українська асоціація акціонерів» до кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського у справі № 855/119/19, в якому позивач просив суд визнати протиправними дії відповідача, пов’язані із зустріччю кандидата Зеленського з президентом Франції Єммануелем Макроном. Проте, колегія суддів відмовила у задоволенні цього адміністративного позову.

Андрій Хилько. фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.