​Апеляційний розгляд справи за обвинуваченням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова призначено на 14 серпня 2019 року

Ухвалою Харківського апеляційного суду від 23 травня 2019 року призначено апеляційний розгляд кримінального провадження стосовно Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Судове засідання відбудеться 14 серпня 2019 року об 11 годині 00 хвилин в приміщенні Харківського апеляційного суду, повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.


Нагадуємо, вироком Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019 року до 10 років позбавлення волі засуджено Олену Зайцеву та Геннадія Дронова за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

За наслідками дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечнікова, загинули шестеро пішоходів, ще п’ятеро були травмовані.

На вирок суду Оленою Зайцевою та її захисником Юлією Плетньовою, захисником Геннадія Дронова - Сергієм Перепелицею, були подані апеляційні скарги.

13 травня 2019 року ухвалою судді відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Іншою ухвалою головуючого судді апеляційна скарга захисника Сергія Перепелиці стосовно Геннадія Дронова залишена без руху та було надано строк для усунення її недоліків.

Головуючий у справі – суддя Володимир Протасов, судді колегії – Олена Грошева, Вікторія Яковлева.

Інформацію щодо зали судового засідання, а також про подальший хід судового процесу повідомлятимемо додатково.

Єдиний унікальний номер справи №640/1664/18.

Олена Зайцева та Геннадій Дронов. Фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.