​Справу стосовно екс-міністра інфраструктури розгляне Вищий антикорупційний суд 21 жовтня 2019 року

11 жовтня 2019 року у Вищому антикорупційному суді відбулось підготовче судове засідання стосовно колишнього Міністра інфраструктури України. Його обвинувачують у поданні завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» за статтею 366-1 Кримінального кодексу України, повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.


У підготовчому судовому засіданні було призначено судовий розгляд на підставі обвинувального акту, а також вирішені питання, пов’язані з підготовкою до судового розгляду. Зокрема, органу з питань пробації доручили скласти досудову доповідь стосовно обвинуваченого. Також задоволено клопотання прокурора про виклик свідків.

Судовий розгляд розпочнеться 21 жовтня поточного року о 09:00 за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 41.

Фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.