​Оскарження одного з етапів конкурсу на посаду Держсекретаря Мінекономіки: суд відкрив провадження у справі

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження в адміністративній справі за позовом до Комісії з питань вищого корпусу державної служби. Позивач просить суд визнати протиправними дії Комісії щодо проведення другого ситуаційного завдання в усній формі для перевірки професійних знань кандидатів на зайняття посади держсекретаря Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, повідомляє прес-служба суду.


Позивач також оскаржує результати вищезгаданого етапу конкурсу та рішення Комісії в частині щодо не допуску до співбесіди жодного з кандидатів на посаду державного секретаря Мінекономіки. Серед інших вимог позову - зобов’язати Комісію повторно провести етап розв’язання ситуаційних завдань в усній формі серед допущених кандидатів на вищезгадану посаду та завершити конкурс.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи.

Судом також було розглянуто заяву про забезпечення позову, в якій заявник просив суд зупинити рішення Комісії в частині щодо не допуску до співбесіди жодного з кандидатів на посаду держсекретаря Мінекономіки та заборонити Комісії проводити повторний конкурс на зайняття цієї посади. Суд відмовив заявнику у вжитті заходів забезпечення позову, так як останнім не було наведено достатніх доказів того, що невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду, ефективний захист або поновлення порушених прав позивача.

Фото oask.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.