Ющенко: як не з’їм електорат, то – понадкушую. На зло Тимошенко

chetverka plus1

 
Щирий українець Ющенко вкотре показав свою українскість. Це після того, як допоміг Януковичу виграти вибори 2010 року (внісши зміни до Закону «Про вибори» у другому турі), а також – зливши Тимошенко. А що? Ця клята баба йому проходу не давала, все чогось хотіла, що могло пошкодити грошовим мішкам, які вкрай не бажають ділитись грошвою з простим людом. Він, сердешний, так старався, так старався. Навіть з Януковичем, якому перед своїм президентством обіцяв тюрми, на практиці запропонував все почати з чистого листа.


І таки почав. Здав Україну уркаганам, підставив Тимошенко, а тепер, наче не він був президентом і не він приймав останні рішення по газових контрактах, починає ідіотам противсіхам компостувати остатки сірої речовини: я об’єднаю Україну!

А то ніхто не розуміє, чому Ющенко не сидить в тюрмі, чому він ходить на побачення з Януковичем, і хто його фінансує.

Сьогодні він посилає месежд Європі, що Янукович і Тимошенко – одного поля ягоди. Та чи Європа не розуміє, що якби вони були однакові, то Портнов вже років зо два спочивав би на Байковому цвинтарі?

Але Ющенко настільки ненавидить Тимошенко, з нього так пре отрута, якої він набрався не від бджіл, а, як мінімум, від гадюк, що він навіть не усвідомлює, що якби вийшов на люди, його б не лише заплювали, а – випустили б на нього цих зміюк.

Проте, він виконує свою функцію, мета якої – вкрасти у об’єднаної опозиції, «Удару» та «Свободи» голоси, які потому можна викинути на смітник. Він не хоче, як Кравчук, увійти в історію просто президентом. Йому потрібно, щоб його згадували як гівно, що спливло і тонути не збирається.

Тож і попхався на вибори, аби вкрасти чужі голоси в надії: хоч не з’їм, то понадкушую. На зло Тимошенко.

Літа ТИХА спеціально для «Конфлікти і закони»



Коментарі

  +15 #1 Ron 26 авг. 2012 г., 13:01:46
Соромно, що ця хоружівська мерзота - теж українець.
  +0 #2 гость 27 авг. 2012 г., 04:39:26
А помните в 2004 Юля призывала Донбасс обтянуть колючей проволокой? Я думаю тогда ей не одна сотня человек пожелала самой за колючей проволокой оказаться. Сбылось.... Вот только Юля уроки жизни ну никак не хочет понимать, все ей не то и не так, только бы до власти дорваться. Я за нее принципиально голосовать не буду, за кого угодно, но только не за эту аферистку!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.