​Овідіопольський головоріз повісився в СІЗО

Підозрюваний у жорстокому вбивстві матері та дитини в Овідіополі 29 грудня 2016 року, повісився в СІЗО, повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області. За інформацією прокуратури, медики констатували смерть чоловіка вранці в суботу, 28 січня. Про це пише inforesist.org.


За фактом смерті ув'язненого, який підозрюється у вбивстві двох осіб в Овідіополі в кінці грудня 2016 року, поліція почала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з позначкою «самогубство»).

За попередньою інформацією, смерть настала від механічної асфіксії шиї, шляхом повішення на простирадлі.

У прокуратурі зазначили, що з 4 січня 2017 зазначена людина утримувалася в одиночній камері.

«Такі заходи були застосовані на вимогу обласної прокуратури пенітенціарним закладом у зв'язку з наявною інформацією про можливі незаконні дії з боку інших ув'язнених», - відзначили в прес-службі.

Як повідомлялося, 31 грудня 2016 року Овідіопольський районний суд задовольнив клопотання Іллічівської місцевої прокуратури та заарештував без права на заставу підозрюваного Дмитра П.

31-річний житель Овідіополя 29 грудня вбив і обезголовив жінку та її 2-річну дитину. Крім того, чоловік мав намір убити інших, зробивши наїзд на великий натовп людей в Одесі. Згідно з інформацією поліції, втілюючи запланований теракт, він, після вбивства жінки та її дочки в Овідіополі, сів у вантажний автомобіль і вирушив до обласного центру. Під час руху по трасі він скоїв ДТП, але не зупинився. Поліцейські змогли заблокувати в'їзд чоловікові в Одесу, але при цьому не змогли відразу затримати злочинця, і він сховався від переслідування.

Пошуки злочинця тривали близько доби. У результаті його затримали в посадці недалеко від Овідіополя. До цього він переховувався від поліції в одному з будинків дачного кооперативу в Овідіопольському районі.

Фото Интерфакс-Украина



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.