​Силовий розгін блокади торгівлі на крові

«Сьогодні, 13 березня, правоохоронці зачистили редут «16 добровольчого батальйону», внаслідок чого побили ветеранів АТО та активістів. Учасники блокади були незаконно затримані, їх відвезли до поліції. Нагадаємо, цей Редут був встановлений поблизу головної залізничної гілки, по якій здійснювалась торгівля з окупантами», - повідомляє на своїй сторінці ФБ Штаб блокади торгівлі з окупантами.


Нардеп Семен Семенченко повідомляє на своїй сторінці ФБ: «На жаль інформація підтвердилася. Це терміново. Мені передзвонили зі Штабу Блокади і повідомили ситуацію на одному з Редутів – «16 добровольчого» у Кривому Торці. З Редутом зник зв'язок, однак за інформацією, переданої з Штабу, з ранку там об’явилась якась спецгрупа СБУ під командуванням якогось майора Остафчук. Приїхали на БТР, озброєні автоматичною зброєю, і почали розповідати, що шукають ДРГ і проводять спецоперацію по боротьбі з терористами.

Перевірили у всіх документи. Потім спробували вилучити офіційно зареєстровану зброю. Хлопці не дали. Потім з Редутом зник зв'язок. Через годину один з учасників Блокади додзвонився до Штабу блокади торгівлі з окупантами у Білій Церкві. За його словами, було силове затримання, хлопців сильно побили, у багатьох розбиті голови. Особливо сильно били тих, хто назвався учасниками АТО.

Зараз, за його словами, всі заарештовані і знаходяться у відділенні поліції Торецька. Хлопці на інших Редутах приготувалися до бою. Резерви Штабу пішли у «сіру зону». Я їду перевіряти отриману інформацію. Зв'язку з Редутом досі немає. На всіх блокпостах перевертають машини догори дном, не пускають людей. Як все з'ясується - вийду на зв'язок», - пише Семен Семенченко

«Ліквідування» блокади українською поліцією (навіть важко їх так називати) 13-го березня 2017 року

Фото зі сторінки Facebook Штабу блокади торгівлі з окупантами



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.