​Блокада - дивлячись у дуло автомата…

Тут багато хто переживають за зняття недоторканність з Володимира Парасюка. Я думаю, що він не проти. Ми всі виступаємо за зняття депутатської недоторканності. Чи можуть його потім заарештувати? Можуть. Теоретично. Але у них це не вийде. Практично. Тому що я впевнений, що на захист Володимира прийдуть ці люди. Які, дивлячись у дуло автомата, посміхаються і співають гімн України. А потім спокійно роблять те, що вимагає Закон і їх совість.


І щось мені підказує, що ці люди Володю в біді не залишать. І я думаю, що всім тим, хто може спробувати незаконно заарештувати Парасюка, прекрасно відомо, що буде після СПРОБИ ЦЬОГО. Можете вважати мене сентиментальним. Але я реально пишаюся тими, з ким я перебуваю поруч. Ці хвилини стоять років. І ці хвилини роблять майбутнє України.

Друзі, я вами пишаюся. По літерах. П-И-Ш-А-Ю-С-Я. Слава Україні! І Українцям. Добре.

У мене все.


Семен Семенченко, facebook.com

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.