​Нову пошту вже п’ятий день торблять працівники ДФС

Про це повідомляє на своїй сторінці Фейсбук прес-служба Нової пошти:


УВАГА!

У нас тривожні новини: вже п’ятий день працівники внутрішньої безпеки ДФС втручаються в роботу сектору митного оформлення міжнародних експрес-відправлень на нашій сортувальній станції, куди надходять посилки з міжнародних напрямків. Не надаючи жодних пояснень, вони оглядають усі без винятків посилки, несанкціоновано фотографують та знімають на відео прийом посилок з авіа та навіть автомобільних рейсів і заважають їхній обробці, створюючи штучні перешкоди. При цьому будь-яких порушень, які б давали підстави для такої поглибленої уваги, не виявлено.

Необгрунтоване втручання в нашу роботу з боку ДФС призводить до затримки доставок нашим клієнтам та до накладення штрафних санкцій з боку інших державних органів. Тому ми просимо вас про розуміння: ми робимо все можливе, аби посилки дісталися адресатів, хоч це й може бути пізніше обумовлених строків.

Ми також хочемо привернути до цього якомога ширшу увагу громадськості та медіа. ДФС має право вчинити перевірку, однак зараз перешкоджання роботі нашого митного пункту відбувається всупереч чинному законодавству.

За 4 місяці цього року Нова пошта Інтернешнл (НПІ) доставила в Україну понад 2,2 млн міжнародних відправлень. НПІ є порядним платником податків – лише за квітень 2017 року у держбюджет сплачено майже 1 млн гривень податків з декларування товарів фізосіб.

Враховуючи кілька інформаційних атак на Нова пошта Інтернешнл з боку зацікавлених осіб/підприємств, ми робимо висновок про те, що ці акції сплановані і спрямовані на те, щоб дискредитувати компанію. Про мету дискредитації ми можемо лише здогадуватись.

Ми очікуємо припинення неправомірних дій з боку внутрішньої безпеки ДФС. В іншому випадку ми будемо вимушені звернутися до суду, оскільки зараз наші з вами права та інтереси є під загрозою.

Прес-служба Нової пошти



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.