​Поліція чи антиполіція?

Кожен знає і розуміє, що насправді відбувається в Донецькій області: навіть «наливайки» працюють в колишньому режимі, а генерал Аброськін розводить руками – мовляв, у нас немає законів їх закрити . А сам мабуть вчасно отримує відкати за ті ж самі «наливайки»? Втім, а навіщо поліції закони? Вони ж не для них написані. У них свої закони - окремої Мєнтовсько-ахметівскої держави.


Мєнтовські закони - закривати справи за сфальсифікованими актам; мєнтовські закони - випускати з-під варти кримінальника, у якого знайшли бойову зброю (автомат) з боєкомплектом; і такі ж мєнтовські закони - за кілька патронів саджати добровольців. Взагалі поліції в Маріуполі немає (хоча патрульна поліція і намагається щось робити), як і українського законодавства, Закон тут один - Ахметов! І все, що «касается» Ахметова і його інтересів –«неприкасаемое».

Місто просто намагаються перетворити в резервацію рабів, безправних і безмовних, тремтячих від страху. Все стало значно гірше, ніж було навіть за януковича. І не дай вам Боже повстати проти Ахметова і його закону, будете просто пробивати стіну лобом (це в кращому випадку). Але, повернемося до ахметівської поліції.

Отже, наркопритони в Маріуполі процвітають, а значить наркотрафік, як скатертина самобранка, нескінченний. Перевезення наркоти здійснюється з тієї території. І саме тому Аброськін розставив на блокпостах своїх поліцейських? Контрабанда, наркотики, зброя - це види ментовського прибутку...

Там стоять слідчі і опера, які повинні займатися зовсім іншою роботою. У слідчих по 400-700 відкритих кримінальних справ, до яких не доходять руки. Черги на блокпостах кілометрові. Особливо «приємно» їздити жителям на відпочинок у Мелекіно і Урзуф. Стояти в черзі можна годинами. Невдоволення населення зростає, як і зростає хамське ставлення так званої перебудованої поліції до населення.

Те, що в поліції знаходяться сепаратисти, ні для кого не секрет. Багато з них мають нерухомість в Криму, куди часто їздять. Багато так і не втратили зв'язків з тією стороною і дозволяють собі подорож на окуповану територію Донецької області. І вони ж безмірно хвалитимуть генерала Аброськіна. А ось дійсно патріотично налаштовані поліцейські тільки скріплять зубами і чекають свого часу. І він обов'язково настане.

А мені, як голові незалежної профспілкової організації, доводиться боротися не тільки з ахматівськими холуями на його підприємствах за право на життя тих, хто на нього працює, але і з ахматівськими ментами, які захищають свого господаря під чуйним керівництвом ще одного ахметівского служителя - генерала Аброськіна. І повірте, відкривати кримінальне провадження по 170 статті КК поліцейські не просто не хочуть - але і всіляко опираються цьому! Мабуть, вони впритул не бачать злочину, тому що служать злочинцям.

І коли буде відкрито кримінальну справу за моєю останньою заявою щодо ТОВ «Голметресурс», про комплексні порушення Закону, яким є докази? І коли вона дійде до суду? Є хоч хто в Донецької області , хто дотримується законів України та захищає їх?

Якщо ж поліцейське беззаконня буде продовжуватися, в місті можуть з'явитися бригади Робін Гудів, і тоді Маріуполь перетвориться в Шервудський ліс. Сьогодні це жарт, але якщо наше місто не перестануть перетворювати в резервацію рабства і не почнуть захищати тих, у кого відбирають останнє – право на життя – жарт має право перестати бути жартом. І ТОВ «Метінвест-Промсервіс» і ТОВ «Голметресурс» є підприємствами ахметівської структури, які відмивають гроші і створені для експлуатації простого робочого населення і шахрайства як щодо працівників, так і щодо держави. І створені були ці підприємства людьми Ахметова. Приклад в назві «Голметресурс», в якому по-суті фігурує прізвище першого заступника мера міста Маріуполя – Голтвенко, а вірніше сімейного клану Голтвенко. І мені стає страшно від того, що Порошенко йде по шляху Ющенка і наступає на ті ж граблі-договорняки з Ахметовим. Україна не виживе як Держава, якщо українці не позбудуться Ахметова, Медвечука та їм подібним! Саме тому у нас існує тільки один вихід: безперервна боротьба проти цього свавілля! Тільки так ми усі разом доведемо цілому світові, що ми – горда Нація, яка може не лише захищатися, але й перемагати зло!

Тому боремося далі! Приєднуйтесь до нас! Тільки разом до перемоги!

НАРОДНА СОЛІДАРНІСТЬ: ОДИН ЗА ВСІХ – І ВСІ ЗА ОДНОГО!


Вікторія Прідущенко, Маріуполь

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.