​Поліція чи антиполіція?

Кожен знає і розуміє, що насправді відбувається в Донецькій області: навіть «наливайки» працюють в колишньому режимі, а генерал Аброськін розводить руками – мовляв, у нас немає законів їх закрити . А сам мабуть вчасно отримує відкати за ті ж самі «наливайки»? Втім, а навіщо поліції закони? Вони ж не для них написані. У них свої закони - окремої Мєнтовсько-ахметівскої держави.


Мєнтовські закони - закривати справи за сфальсифікованими актам; мєнтовські закони - випускати з-під варти кримінальника, у якого знайшли бойову зброю (автомат) з боєкомплектом; і такі ж мєнтовські закони - за кілька патронів саджати добровольців. Взагалі поліції в Маріуполі немає (хоча патрульна поліція і намагається щось робити), як і українського законодавства, Закон тут один - Ахметов! І все, що «касается» Ахметова і його інтересів –«неприкасаемое».

Місто просто намагаються перетворити в резервацію рабів, безправних і безмовних, тремтячих від страху. Все стало значно гірше, ніж було навіть за януковича. І не дай вам Боже повстати проти Ахметова і його закону, будете просто пробивати стіну лобом (це в кращому випадку). Але, повернемося до ахметівської поліції.

Отже, наркопритони в Маріуполі процвітають, а значить наркотрафік, як скатертина самобранка, нескінченний. Перевезення наркоти здійснюється з тієї території. І саме тому Аброськін розставив на блокпостах своїх поліцейських? Контрабанда, наркотики, зброя - це види ментовського прибутку...

Там стоять слідчі і опера, які повинні займатися зовсім іншою роботою. У слідчих по 400-700 відкритих кримінальних справ, до яких не доходять руки. Черги на блокпостах кілометрові. Особливо «приємно» їздити жителям на відпочинок у Мелекіно і Урзуф. Стояти в черзі можна годинами. Невдоволення населення зростає, як і зростає хамське ставлення так званої перебудованої поліції до населення.

Те, що в поліції знаходяться сепаратисти, ні для кого не секрет. Багато з них мають нерухомість в Криму, куди часто їздять. Багато так і не втратили зв'язків з тією стороною і дозволяють собі подорож на окуповану територію Донецької області. І вони ж безмірно хвалитимуть генерала Аброськіна. А ось дійсно патріотично налаштовані поліцейські тільки скріплять зубами і чекають свого часу. І він обов'язково настане.

А мені, як голові незалежної профспілкової організації, доводиться боротися не тільки з ахматівськими холуями на його підприємствах за право на життя тих, хто на нього працює, але і з ахматівськими ментами, які захищають свого господаря під чуйним керівництвом ще одного ахметівского служителя - генерала Аброськіна. І повірте, відкривати кримінальне провадження по 170 статті КК поліцейські не просто не хочуть - але і всіляко опираються цьому! Мабуть, вони впритул не бачать злочину, тому що служать злочинцям.

І коли буде відкрито кримінальну справу за моєю останньою заявою щодо ТОВ «Голметресурс», про комплексні порушення Закону, яким є докази? І коли вона дійде до суду? Є хоч хто в Донецької області , хто дотримується законів України та захищає їх?

Якщо ж поліцейське беззаконня буде продовжуватися, в місті можуть з'явитися бригади Робін Гудів, і тоді Маріуполь перетвориться в Шервудський ліс. Сьогодні це жарт, але якщо наше місто не перестануть перетворювати в резервацію рабства і не почнуть захищати тих, у кого відбирають останнє – право на життя – жарт має право перестати бути жартом. І ТОВ «Метінвест-Промсервіс» і ТОВ «Голметресурс» є підприємствами ахметівської структури, які відмивають гроші і створені для експлуатації простого робочого населення і шахрайства як щодо працівників, так і щодо держави. І створені були ці підприємства людьми Ахметова. Приклад в назві «Голметресурс», в якому по-суті фігурує прізвище першого заступника мера міста Маріуполя – Голтвенко, а вірніше сімейного клану Голтвенко. І мені стає страшно від того, що Порошенко йде по шляху Ющенка і наступає на ті ж граблі-договорняки з Ахметовим. Україна не виживе як Держава, якщо українці не позбудуться Ахметова, Медвечука та їм подібним! Саме тому у нас існує тільки один вихід: безперервна боротьба проти цього свавілля! Тільки так ми усі разом доведемо цілому світові, що ми – горда Нація, яка може не лише захищатися, але й перемагати зло!

Тому боремося далі! Приєднуйтесь до нас! Тільки разом до перемоги!

НАРОДНА СОЛІДАРНІСТЬ: ОДИН ЗА ВСІХ – І ВСІ ЗА ОДНОГО!


Вікторія Прідущенко, Маріуполь

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Днями неподалік тимчасово окупованого Маріуполя дрони уразили великий російський склад боєприпасів. Детонація БК тривала 5 годин

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.