​На Майдані і біля АП зібралися прибічники Саакашвілі

РУХ НОВИХ СИЛ вважає, що операція з позбавленням Михаїла Саакашвілі громадянства була заздалегідь спланована владою і втілюється саме в той момент, коли Михайла немає в країні.


РУХ НОВИХ СИЛ вважає, що Петро Порошенко навмисно здійснив візит в Грузію для того, щоб домовитися щодо екстрадиції Саакашвілі та навмисно два дні тому змінив склад Комісії з питань громадянства. Це його відповідь на заклик Михайла Саакашвілі щодо створення Штабів спільних дій, завданням яких є мобілізація людей на осінь та вимагання дострокових виборів, а також консолідація демократичних сил довкола плану «70 днів нового Парламенту».

24 липня Порошенко ввів до складу Комісії при Президентові України з питань громадянства кількох людей, вивівши «незгодних». Хто ці люди? Серед них держсекретар МВС Олексій Тахтай (протеже Авакова, який співпрацював ще з Льовочкіним) та керівник Департаменту з питань громадянства Адміністрації Президента - Максим Моісєєв - (прямий підлеглий Порошенка). Повністю маріонеткова комісія здатна піти на будь-яку забаганку Порошенка.

Крім того, президент держави дозволяє собі відверто брехати. Під час нещодавнього візиту президента України до Грузії Порошенко заявив, що не отримував вимоги про екстрадицію Михайла Саакашвілі. Проте у Державній міграційній службі посилаються на інформацію, отриману Генпрокуратурою саме від грузинської сторони.

Брехнею є й заява про те, що начебто Генеральній прокуратурі стали відомі нові обставини, які не були раніше відомі. Всі штучно інспіровані справи проти Михайла Саакашвілі в Грузії є давно та добре відомі.

Петро Порошенко - боягуз та нікчема, який скочується в тоталітаризм та перестав адекватно оцінювати ситуацію в країні. Рішення про те, щоб позбавити громадянства Саакашвілі залежить виключно від Порошенка і не потрібно прикриватися Державною міграційної службою чи Комісією з питань громадянства при Президентові.


Ми ще досі не маємо офіційної підтвердженої відповіді, чи дійсно Михайла Саакашвілі позбавили громадянства. Проте заявляємо про незаконність таких дій та порушення як законодавства України, так і норм міжнародного законодавства.

Михайло Саакашвілі має єдине громадянство - українське.

Конституція України прямо забороняє позбавлення громадянства (ст. 25 Конституції України). Крім того, це є порушенням ст. 4 Європейської конвенції про громадянство щодо неможливості позбавлення громадянства.

Також відсутні будь-які рішення українських судових установ про визнання будь-яких рішень компетентних судів Грузії (згідно Розділу 8 ЦПК України).

РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі розцінює дії влади як страх та реакцію на позицію активістів, зокрема біля Парламенту щодо скасування депутатської недоторканності, а також заклик Саакашвілі про необхідність створення Штабів спільних дій по всій Україні та активну мобілізацію на осінь.

Рішення Порошенка про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства означатиме кінець демократії в Україні та лише пришвидшить кінець цієї влади, яка діє диктаторськими методами януковича.

Історія повторюється. Під час Революції Гідності режим януковича вже забороняв Саакашвілі в’їзд до України. Порошенко наступає на ті ж самі історичні граблі, які є передвісниками повалення режиму.



Фото facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.