​Судилище у справі Саакашвілі перенесли на 22 вересня

Мостиський районний суд оголосив перерву у засідання по справі адміністративного порушення Михайлом Саакашвілі під час перетину кордону до 22 вересня об 11.00. Про це повідомляє прес-служба партії «Рух Нових Сил».


Представники Прикордонної служби заявили, що вони діяли згідно з інструкціями, однак щоб надати ці документи, їм потрібно не менше 3 годин. «Ми зацікавлені в тому, щоб закінчити розгляд справи якнайшвидше», — запевнили вони. Прикордонники також повідомили, що в них є документи, які свідчать про те, що під час подій в Шегинях постраждали люди.

Михайло Саакашвілі заявив, що проблема полягає в тому, що ні він, ні сторона захисту не бачили цих документів та не знає, в чому полягає їх суть.

«Ми повинні розглянути ці інструкції і скасувати інструкції, які доводять людей до такого стану», — заявив Саакашвілі.

Прикордонники пообіцяли надати необхідні документи у вівторок, 19 вересня о 9.00.

Нагадаємо, біля Мостиського районного суду, де розглядалась справа про адміністративне правопорушення під час перетину кордону лідером РУХУ НОВИХ СИЛ Михайлом Саакашвілі, зібралось кілька десятків агресивно налаштованих людей, які ймовірно прибули за гроші, щоб дестабілізувати ситуацію.

Під час засідання Саакашвілі заявив, що жодна людина не перетнула кордон в Шегинях. «Про який прорив кордону можна говорити, коли жодна людина не перетнула кордон? Там де я був, ніхто нікого пальцем не зачепив», — підкреслив Саакашвілі.

Адвокат Саакашвілі Маркіян Галабала попросив долучити до матеріалів справи диск з відеоматеріалами та копію заяви про евакуацію людей з Шегинів. Галабала також попросив викликати в суд двох свідків у даній справі – народного депутата Юрія Дерев’янка та активіста Семена Кривоноса.

Він також підкреслив, що так зване правопорушення було виявлено 10 вересня, а адміністративний протокол був складений 12 вересня, тобто через дві доби. Хоча протокол має бути складений протягом 3 годин з моменту правопорушення.

Фото прес-служби Рух Нових Сил



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.