​Найбільше досягнення Порошенко і його команди - брехня

В ефірі, виявляється, був випуск новин, котрий тепер треба розшифрувати, бо брехня - то найбільше досягнення від Порошенко і його команди:

БРЕХНЯ: Він увійшов в історію України як президент, який відчинив двері до країн Євросоюзу. Він став першим головою держави, котрий об'єднав весь цивілізований світ навколо захисту України.


ПРАВДА: він увійшов в історію України як президент, що зрадив народ, зрадив Революцію Гідності та уклав з окупантом домовленості, котрі при перемир’ї призводять до того, що гинуть українські вояки. Він не може апріорі вважатись президентом, який відчинив двері до країн Євросоюзу, оскільки усі домовленості розроблялись задовго до нього і саме через те, що янукович зірвав Євроінтеграцію, і було обурення людей. Тож він вкрав чуже і видає за своє досягнення. Він нічого і нікого не об’єднував навколо захисту України. Це зробили ДОБРОВОЛЬЦІ і ВОЛОНТЕРИ, котрі НАЛЯКАЛИ своєю відвагою як Порошенка так і уйла, бо ці два боягузи за своє життя і вкрадені у людей гроші навіть не здогадувались, що народ встане за свою землю. І саме тому, що народ пішов на захист країни, навколо України об'єднався весь цивілізований світ щодо її захисту.

БРЕХНЯ: Він розпочав реформи, на які не наважувався жоден політик за усі роки незалежності.

ПРАВДА: він увійшов у число найперших найкорумпованіших президентів серед інших президентів країн світу. Він назвав реформою обкрадання населення на догоду монополіста і бандита Ахметова, про що йому вже і натякнули на Заході, оскільки зрозуміли, що під реформу він взяв гроші двічі: і з людей, і з Заходу, а насправді лише обклав людей податтю, а через субсидії віддає гроші кримінальним бандитам, що називають себе олігархами. Він дозволив розвалити МВС і наразі розвалює галузь медицини.

БРЕХНЯ: Служити своїй країни, бути вірним ідеалам Революції гідності та вірити в європейське майбутнє України – ось так коротко можна охарактеризувати життя Петра Порошенко.

ПРАВДА: він уклав угоди з уйлом з приводу здачі інтересів України. Він тримає бізнес в росії, він зробив так, аби з окупантом збільшився товарообіг. Він вірний ідеалам корупції, жадібності та жлобства. Він, коли говорив, що хоче стати депутатом Європарламенту, був переконаний, що зможе корупційні схеми і до Європи протягнути і навіть її обкрадати. Але – обломили. Наразі він назвав українців найдешевшою робочою силою, котру можна використовувати задарма. Він – обвалив гривню і вкрав у громадян їхні заощадження у гривнях, тоді як сам на цьому – заробив, купивши у держави папери, що прив’язані до валюти за ціною валюти, коли вона коштувала максимум 12 грн. за долар, а продав тій же державі (тобто сам організував аферу, коли ніхто не міг йому перешкодити) за ціною, коли Гонтарева зробила долар під сорок гривень і вище.

Порошенко – хитрий, самозакоханий злодій, впевнений, що усіх – обдурить, але при цьому зможе усіх обкрадати - ось так коротко можна охарактеризувати життя Петра Порошенко.

Оксана КОТОМКІНА, «Конфлікти і закони»

Фото ipress.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.