​Затримувати Саакашвілі в готелі «приїжджала» англійська спецслужба Мі-6 на чолі з Джеймсом Бондом

Спецназ Держприкордонслужби не приїжджав за Михайлом Саакашвілі, як про це заявив народний депутат України Юрій Дерев'янко. Про це сьогодні в коментарі InfoResist повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.


«А я звідки знаю, це краще запитати у Дерев'янко, що це було. Мені нічого не відомо з цього приводу. Власне, у наших політиків фантазії вистачає придумати, що це було Мі-6 з Джеймсом Бондом», - додав він.

Нагадаємо, раніше у Михайла Саакашвілі заявили, що за екс-президентом Грузії приїжджав спецназ, але поїхав, не затримавши його.

У той же час в СБУ і ГПУ повідомили, що їм про це нічого не відомо і їх співробітники не виїжджали за Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі так прокоментував цю ситуацію: «Хлопці, які приходили мене затримувати з автоматами, щойно ваше начальство вас злило і вмило руки! Не виконуйте більше їх злочинні накази! Для вашого ж блага!» - написав Михайло Саакашвілі на своїй сторінці Фейсбук.

Нагадаємо, сьогодні близько 15.00 озброєний автоматами спецназ намагався затримати Саакашвілі, коли він зустрічався з іноземцями київському готелі. Про це повідомив на своєму Фейсбуці Давид Сакаврелідзе: «Sos! До готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv (вул. Набережно-Хрещатицька, 1) Порошенко надіслав Альфу, щоб забрати Михайла Саакашвілі!!! Всі їдемо туди!» - написав Сакварелідзе.

Нардеп Юрій Дерев’янко розповів, що бійці спецназу, які представилися прикордонниками, намагалися вдертися до приміщення готелю Fairmont, але охорона їм стала на заваді. Група бійців не пред’явила ніяких документів, які б давали право заходити спецназу на приватну територію готелю. Коли до місця події почали з’їжджатися люди, спецназівці під дулами автоматів наказували їм не виходити з машин. Після цього група озброєних бійців поїхала геть.

Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.